Princess Y80 ima inovativna dizajnerska rješenja2 min

Nova Princess Y80 unosi potpuno novu dimenziju u zabavu na otvorenom, s naglaskom na prostranost, eleganciju i fleksibilnost

Vanjski stil potpuno novog modela Y80 slijedi smjer i jezik dizajna serije Y, s kontinuiranim prozorima i elegantnim krutim krovom koji neprimjetno povezuju flybridge s glavnom palubom.

princess y80 u vanjski dizajn

Dostupan je izbor između tri dizajna kokpita: tradicionalna blagovaonica s naslonjačem u obliku slova U s dodatnim rješenjem za pohranu, središnji stol u kokpitu sa samostojećim namještajem za osam gostiju, ili novi raspored ‘beskonačnog kokpita’ za transformaciju prostora iz ležernog salona s naslonjačem u neformalnu blagovaonicu.

Prostrana glavna paluba nudi neprekinutu prohodnost od kokpita do upravljačkog mjesta, ali i panoramski pogled kroz goleme prozore duž cijelog salona. U potpalublju, četiri kabine s vlastitim kupaonicama primaju osam osoba, a ondje su i prostorije za posadu s dvije dodatne kabine i blagovaonicom za posadu.

princess y80 salon princess y80

Elegantna vlasnička kabina, kojoj se pristupa privatnim stubištem s glavne palube, u potpunosti iskorištava impresivnu širinu jahte, s velikim bračnim krevetom, prostorom za odijevanje, naslonjačem uz desni bok i kozmetičkim kutkom.

Velika privatna kupaonica smještena je iza kabine, što jamči privatnost vlasnicima. Svestranost nove Princess Y80 izdvaja je od njezinih konkurenata – njegova fly paluba nudi ležerne prostore za sjedenje i blagovanje, veliko sunčalište, potpuno opremljen element za pripremu pića i hrane, te spremišni prostor.

princess flybridge princess pramac

Potpuno nove tehnike oblikovanja trupa također omogućuju povećanu učinkovitost, kontrolu i manevriranje, pa je Princess Y80 sigurna i stabilna u svakakvim vremenskim uvjetima. Opremljena parom motora MAN V12 od po 1900 KS, Y80 nudi moćne performanse i postiže najveću brzinu višu od 30 čvorova.

Fotografije Princess 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above