Predstavljena luksuzna motorna jahta Princess Y852 min

Nešto dulja od 26 metara i šira od 6 metara, Princess Y85 gostima nudi dovoljno životnog prostora za uživanje na moru u udobnosti i stilu

Brodogradilište Princess Yachts predstavilo je novu Princess Y85 kao dio svoje serije Y, modela profinjenih motornih jahti. Redizajnirana da se uskladi s Princessovim novim suvremenim vanjskim stilom, Y85 se pridružuje nagrađivanim modelima Princess Y72, Y78 i dugoočekivanom najvećem modelu serije, Y95, koji bi trebao biti porinut do kraja godine.

Nešto dulja od 26 metara i šira od 6 metara, Y85 gostima nudi dovoljno životnog prostora za uživanje u životu na moru u udobnosti i u stilu. Dizajn potpisuje Princess Design Studio u suradnji s dugogodišnjim suradnicima, studijom Olesinski i talijanskom dizajnerskom kućom Pininfarina.

Serija Y donosi novu razinu luksuza, s pomno uređenim interijerom i eksterijerom, te moćnom tehnologijom koja jamči iznimne performanse

Nova Y85 ima tipične staklene površine za Princess, koje se protežu cijelom duljinom trupa. Flybridge je savršeno dizajniran za druženje i opuštanje na otvorenome, s velikom blagovaonicom nasuprot potpuno opremljenog kuhinjskog elementa s roštiljem i hladnjakom, a tu su i veliko krmeno sunčalište i sjedala okrenuta prema naprijed oko upravljačkog mjesta.

Krmeni dio flybridge palube može biti pripremljen za tender (opcija) i opremljen dizalicom, a sunčalište može biti zamijenjeno hidromasažnom kadom i samostojećim namještajem. Nova Y85 gostima nudi prostrana područja za zabavu i druženje, za svaki stil života na moru. Središnji prostor je podijeljen na veliki salon i okruglu blagovaonicu sa stolom na razvlačenje, te dobro opremljenu kuhinju.

Glavna paluba može biti dovršena prema prema željama vlasnika zahvaljujući kliznim vratima koja vode u kuhinju i elegantnoj elektronskoj pregradi iznad šanka koja kuhinju iz otvorene i društvene prostorije pretvara u potpuno zatvorenu. Na donjoj palubi se nalaze četiri kabine preplavljene svjetlom koje prodire kroz velika okna na trupu, uređene u najnovijim luksuznim materijalima i opremi koju je odabrao Princess Design Studio za seriju Y.

Posljednja kabina Princess Y85 je vlasnička, s opcijski rasporedom kabine, privatne kupaonice i garderobe kako bi vlasnicima postala opušteno privatno utočište. Nova Princess Y85 ima iznimne performanse i opremljena je parom motora MAN V12 od 1800 KS ili 1900 KS, a sa snažnijima joj najveća brzina iznosi 31 čvor.

Fotografije Princess Yachts

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above