Izvanredne performanse na novoj Princess S722 min
00:00:36
00:00:36

Potpuno nova Princess S72, najnoviji član obitelji serije S kuće Princess Yachts, sposobna je za dinamične performanse i lako upravljanje pri brzinama do 36 čvorova

Djelo Princess Design Studia u suradnji s pomorskim arhitektima studija Olesinski i talijanskom dizajnerskom kućom Pininfarina, široki profil S72 ima elegantne linije i lijepe prozore cijelom duljinom trupa. Opremljen s dva motora MAN V12 od 1650 ili 1800 konjskih snaga i sa svojim trupom dubokog V-profila građenim infuzijom, S72 je sposobna za dinamične performanse i lako upravljanje pri brzinama do 36 čvorova.

princess s72 pogled na kokpit

Osvijetljeni logotip Princessa na krmenom zrcalu vodi goste na elektro-hidrauličku platformu za kupanje obloženu tikovinom, gdje dvostruke pristupne stepenice dolaze sve do velikog krmenog sunčališta. Kokpit predstavlja jedinstvenu društvenu prostoriju s naslonjačima u obliku slova U s modularnim sjedalima, sklopivim stolom od tikovine i elementom za posluživanje – savršeno mjesto za druženje i opuštanje, ili uživanje u uzbudljivim performansama jahte.

Trodijelna klizna vrata salona skladno povezuju vanjski i unutarnji prostor, što je naglašeno i elegantnim dizajnom rasvjete koja teče od kokpita do glavnog salona. Salon je dizajniran za društveni život, s velikom blagovaonicom u obliku slova L prekoputa potpuno opremljene kuhinje, koja vodi do izuzetno prostranog salona na glavnoj palubi, opremljenog sofom u obliku slova U, stolićem s potpisom Princess Design Studio i elegantnom komodom koja drži 55” UHD LED TV (koji nestaje dok nije u upotrebi) i sjedalo sa sklopivim stolom pored upravljačkog mjesta.

princess s72 salon s72 pogled na salon i krmu

U upravljačkom mjestu, dva naslonjača za skipera i kopilota smještena su – za optimalnu preglednost i kontrolu – pored vratašca koja vode na palubu, dok veliki krov može propustiti svjetlo i svježi zrak u glavnu palubu. Na donjoj palubi, osam gostiju ima na raspolaganju četiri lijepo uređene kabine s vlastitim kupaonica, okupane prirodnim svjetlom koje dopire kroz elegantne trupne prozore, a tu je i dodatna dvokrevetna kabina na krmi za povremene goste ili posadu.

Od glavne palube do vlasnikove kabine široke koliko i sam trup vodi posebno stubište, kroz privatno predvorje. Na gornjoj palubi, sportski S72 poziva na život na otvorenom s velikom blagovaonicom u obliku slova U, elementom s roštiljem, i naslonjačem u obliku slova L (na pramcu) koji se pretvara u ležaljku.

Na pramcu glavne palube nalaze se inovativne ležaljke za sunčanje s integriranim podesivim naslonima za glavu, koje se mogu pretvoriti u dodatna sjedala okrenuta prema krmi, dok se ormarić između ležaljki može urediti kao dodatni hladnjak. Na krmi se nalazi prostrana garaža s elektro-hidrauličnim vratima i integriranim sustavom za dizanje i spuštanje tendera, dovoljno prostrana za smještaj gumene brodice do 3,9 m duljine, idealna i za pristup vodi za bavljenje vodenim sportovima.

Fotografije & video Princess

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above