Porsche predstavio posebnu seriju Panamere Platinum Edition2 min

Porsche od sada nudi posebno elegantnu i ekskluzivnu varijantu Panamere: Platinum Edition. Ovo posebno otmjeno izdanje modela Panamera, Panamera 4 i Panamera 4 E-Hybrid odlikuju decentna obilježja u dizajnu sa platinastim lakiranjem svilenkastog sjaja, u kombinaciji s proširenom serijskom opremom po posebno atraktivnoj cijeni.

Posebno lakirani detalji stvaraju prepoznatljivost

Iznimno tražene opcije koje su od velike koristi za kupca kod Platinum Edition su već serijski sadržane. Tu, između ostalog spadaju adaptivni zračni ovjes uključujući Porsche Active Suspension Management (PASM), automatski zatamnjujući bočni retrovizori, LED Matrix prednja svjetla uključujući Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), panoramski krovni sustav, asistent za parkiranje s kamerom za vožnju unazad, a kod hibridnih modela on-board punjač sa snagom punjenja od 7,2 kW.

Platinasto lakirani 21“ Exclusive Design Sport naplatci, crni sportski završeci ispušnih cijevi, ostakljenje za privatnost, crne ukrasne letvice bočnih prozora visokog sjaja i Exclusive Design stražnja svjetla naglašavaju sportsku eleganciju ovog vozila.

Izvana se Panamera Platinum Edition jasno prepoznaje po dodacima koji su ekskluzivno lakirani u platinastoj boji: maske za ispust zraka iza prednjih kotača, natpis Porsche i naziv modela u stražnjem dijelu te kod hibridnih modela i bočni natpis ‘e-hybrid’. Pored toga, opcionalno su dostupni 20“ Panamera Style naplatci u platinastoj boji.

Analogni sat zaokružit će otmjeni paket

U interijeru se nastavlja luksuzna opremljenost ovog vozila: Pod serijsku opremu spadaju GT sportski volan i Servo upravljanje Plus, asistent za promjenu traka, vrata s nježnim zatvaranjem i udobnim pristupom, prednja udobna sjedala s pomicanjem u 14 smjerova s Memory paketom, grijanje stražnjih sjedala, BOSE Surround zvučni sustav, crni paketi interijera četkanog aluminija i Porsche logotip na naslonima za glavu. I u unutrašnjosti se nalaze dodatna ekskluzivna distinktivna obilježja: Ukrasne letvice pragova vrata u crnom četkanom aluminiju sprijeda nose natpis ‘Platinum Edition’. Osim toga, svi su Platinum Edition modeli serijski opremljeni analognim satom na instrumentnoj ploči.

Platinum Edition je ovisno o tržištima dostupna za modele Panamera, Panamera 4 i Panamera 4 E-Hybrid. U Europi je premium oprema dodatno dostupna u odgovarajućim Sport Turismo modelima, u Kini se ponuda proširuje za Executive modele s produljenim međuosovinskim razmakom. Isporuke kreću krajem siječnja 2022. godine.

Fotografije Porsche

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above