Prvi luksuzni tender NY24 Limo stiže u Hrvatsku2 min

Prvi luksuzni tender NY24 Limo, brenda Nerea Yacht, privlačnog je dizajna zbog detalja i karakteristične talijanske izrade, a zanimljivo je da stiže u Hrvatsku

Nerea Yacht nastavlja rast i najavljuje prodaju prvog primjerka modela NY24 Limo, u suradnji s britanskim distributerom Seawood Yacht. Nakon velikog uspjeha modela NY24 Deluxe i NY40, novog najvećeg modela, predstavljenog u rujnu prošle godine na sajmu u Cannesu, ovaj nautički laboratorij osvaja hrvatsku obalu s NY24 Limo, pravim walkaroundom koji zadržava čiste i elegantne linije originalnog modela.

NY24 Limo

NY24 je oduvijek bio prepoznatljiv kao day cruiser visokih performansa, ali i kao savršen luksuzni tender sofisticiranih i elegantnih linija. Verzija Limo je vrhunski izraz ovog koncepta, a njegova mala visina savršena je za lak ulazak u garaže superjahti. Ljubav prema moru kao pokretač strastvenog istraživanja, bezgranična fascinacija talijanskim stilom i želja da se plovilu podari stvaralački proces umjetničkog djela – to je u korijenu modela Limo, tog malog bisera duljine 7,35 metara, idealnom pomoćnom plovilu za 63-metarsku aluminijsku mega jahtu koja će ploviti kristalno čistim morem Hrvatske.

Njegov trup, elegantan i čist, ima oblik slova V s nagibom od 18,5°, sposoban je za gladak prolaz preko valova i sigurnu vožnju čak i na nemirnom moru. Izvanredne plovne osobine ovog modela čine ga savršenim za plovidbu plitkim priobalnim vodama ili na otvorenom moru, a nizak gaz mu dopušta i ulazak u plitke zaljeve i uvale.

NY24 Limo

Osim toga, NY24 Limo ima hidraulično upravljanje umjesto mehaničkog, što omogućuje precizne, glatke pokrete i manje održavanja. Za razliku od Deluxe verzije, Limo nema kabinu u potpalublju, nego naslonjač u obliku slova C, kao i dva bočna dvosjeda smještena iza upravljačkog mjesta. Ova konfiguracija optimizira prostor i čini model Limo još agilnijim tijekom plovidbe. Pokreće ga ugrađeni motor Yanmar HP 250Z, s kojim postiže najveću brzinu od 35 čvorova i brzinu krstarenja od 26 čvorova.

Fotografije Nerea Yacht

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above