Ljetne vibracije: Sunce, stil i Messika3 min

Ljeto nikada nije bilo uzbudljivije. Zabavite se sa svjetlucavom i osunčanom selekcijom dijamantnog nakita Messika. Nizanjem, slaganjem i kombiniranjem ovih luksuznih dragulja postiže se spektakularan efekt, blistavost i stil za nezaboravno toplo ljeto. Luksuzan nakit Messika strastveno nosite od svitanja do zalaska sunca

Draguljarska kuća Messika

Od osnivanja brenda, strast Valérie Messike oduvijek je bila ukrašavati žene i isticati njihovu nježnost, ali s potpuno novim pristupom dijamantima, čime je redefinirala tradicionalan način nošenja nakita. Dok su se prethodno ogrlice, narukvice, prstenja i naušnice nosili u setovima, nizanje i kombiniranje je najnoviji trend.

U skladu s onim što nazivaju ‘neoporte trend’, Valérie Messika razvila je različite kreacije koje se međusobno komplimentiraju s daškom suvremenosti. Akumulacija narukvica, naušnica, ringova i dugih naušnica, prstenja na raznim dijelovima prsta, ogrlica nanizanima jedne na drugu… vrijeme da se zabavite s dijamantnim nakitom napokon je došlo!

ovo je fotografija Messika dijamantno prstenje

Dijamantno prstenje

A onda je bilo svjetla! Iznimno moderno i živahno, dijamantno prstenje Messika pristaje svakom stilu i looku, neovisno o prigodi. Sa snagom i elegancijom, ovo jedinstveno prstenje može se nositi zasebno ili u kombinaciji s drugim modelima, na svim prstima, spajajući žuto zlato, bijelo zlato ili ružičasto zlato. Dostupno u brojnim kolekcijama nakita, prstenje Messika bit će vaša propusnica za senzualan i ženstven izgled.

Nakit Messika ohrabruje žene da budu ono što jesu: briljantne, slobodne, senzualne, svjetlucave – svoje!

Dijamantne narukvice

Dijamantna narukvica osobni je favorit Valérie Messike, dajući novu dimenziju prepoznatljivog glamuroznog rock-stila njezinom looku: narukvice različitog dizajna, narukvice za gležanj, dijamantne manžete, ili čak dijamantne rivière narukvice. Poput tradicije i modernosti, i ova luksuzna kolekcija nakita Messika kreativno kombinira zlato i najdragocjenije kamenje. Must-have komad nakita koji će prigrliti vaše zapešće i gležanj poput svjetlucave tetovaže.

Ovo je fotografija Messika dijamantne narukvice

Dijamantne ogrlice

Ovog ljeta, dijamantne ogrlice Messika učinit će vaš dekolte blistavim! U najluksuznijem 18-karatnom zlatu i s najčišćim dijamantima, ovaj dragocjeni dijamantni nakit može se nositi ili u jednom ili u dva reda. Must-have dodatak za vaše ženstvene ljetne odjevne kombinacije, ovaj udoban i cool komad nakita istaknut će vaš vrat. Za snažan moderan izgled, neovisno o vašem stilu, nosite senzualnu luksuznu ogrlicu tijekom cijelog dana i – zasjajte!

Ovo je fotografija messika dijamantne ogrlice

Istražite čaroban svijet luksuznog nakita u butiku Mamić 1970 u centru Zagreba, u Ulici Frane Petrića 7.

Technohull Explorer 40 tehnički podaci

Koji je vaš omiljeni nakit i zašto?
Moje Move Romane i Move Noa narukvice. Te dvije kolekcije nazvala sam emotivno, prema imenima svojih kćeri – Noa i Romane.
Tko su lojalni kupci kreacija vašeg brenda?
Romantičarke, rokerice, čak i pomalo otkačene žene. Dizajniram kolekcije koje pristaju različitim tipovima žena zato što je moj nakit bezvremenski.
Kako pandemija utječe na navike kupaca online te na klasičnu kupnju u butiku?
Znatno se povećao promet u našem online dućanu, kao i broj telefonskih poziva odjelu usluga za kupce. Ljudi žele doznati više o nakitu koji kupuju, a mi želimo ojačati vezu s njima pa im odgovaramo putem virtualnih savjetnika ili pak izravno u dućanu.
Bijelo, ružičasto ili žuto zlato: koje je u posljednje vrijeme popularnije?
Naši kupci i dalje najviše traže bijelo zlato. Premda je potražnja žutog posljednjih mjeseci s deset porasla na 17 posto, pa je ono sada više trendi nego klasično, kako ga se doživljava.

Fotografije Mamić 1970

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above