Impresivne linije nove jahte Sunseeker 1003 min

Sunseeker otkrio je najnovije detalje i slike koje prikazuju elegantne i impresivne linije potpuno nove jahte 100

Zgodna vlasnička kabina s privatnom terasom na pramcu, skrivena sunčališta, predivna paluba koja se proteže od flybridgea do pramca, lijepo uređeni interijer bez pregrada i beach club velikodušnih dimenzija – ovo su samo neke od njezinih veličanstvenih karakteristika. Prvi primjerak modela 100 je trenutno u izgradnji, s četiri potvrđene narudžbe.

Ovo je fotografija nove jahte Sunseeker 100

Ova će jahta iznenaditi i oduševiti na svakom koraku, a prostor za opuštanje i zabavu će biti u prvom planu. Svaki je element pažljivo promišljen do najmanjeg detalja i jahta odiše sofisticiranošću kakva se obično viđa samo na custom superjahtama.

Kruti krović jahte krasi novi dizajn, a on sad ima stakleni dio i nagibne lamele koje je moguće podesiti za dodatnu kontrolu sjene

Novu jahtu Sunseeker 100 pokreću motori MTU 12V 2000 M96X (serijski) ili MTU 16V 2000 M96L motori (opcija). Jahta udobno smješta 12 gostiju i pet članova posade u potpunom luksuzu. Najveća brzina iznosit će joj 29 čvorova, a uslijed sve tre snage i performansa, jahta je dobila status kategorija CE/A.

Ovo je fotografija nove jahte Sunseeker 100

Revolucionarni Sunseeker beach club je izvanredno mjesto za opuštanje tik uz vodu. Golema garaža može primiti jet skije Williams 460 Sportjet i GTX255 i još ima dovoljno prostora za Seabob, ronilačku opremu i daske za paddling. Dva stubišta od tikovine vode u krmeni kokpit, koji nudi niz sjedišta i mjesta za stajanje, te može biti uređen prema željama vlasnika. Ima integrirani element sa hladnjakom, aparatom za led, sudoperom od nehrđajućeg čelika i dovoljno ormarića za odlaganje.

Jahta 100 je izvanredan primjer rafiniranosti po mjeri i izrađena je sa strašću i preciznošću koja se viđa samo u Sunseekeru

Ogromna fly paluba se neprimjetno spušta na pramac glavne palube i vodi u bočne prolaze. Pramac je uređen kao još jedan prostor za druženje i opuštanje, opremljen dva odvojena kompleta namještaja za sjedenje i predimenzioniranim sunčalištem, te kao i kokpit, s dovoljno prostora za pohranu i hlađenje.

Ovo je fotografija flybridgea Sunseeker 100

Kruti krović jahte krasi novi dizajn, a on sad ima stakleni dio i nagibne lamele koje je moguće podesiti za dodatnu kontrolu sjene. Jedinstvena glavna paluba, salon u stilu penthousea i luksuzne kabine izvedeni su u skladu s novim smjerom u kojem je krenuo Sunseeker, a izbor materijala jamac je elegancije interijera koja će očarati svakog vlasnika. Jedinstven raspored glavne palube pomiče luksuznu vlasničku kabinu prema naprijed za još veću fleksibilnost i slobodu kretanja.

Ovo je fotografija fly palube

Andrea Frabetti, izvršni direktor Sunseekera, kaže: ‘Jahta 100 je izvanredan primjer rafiniranosti po mjeri i izrađena je sa strašću i preciznošću koja se viđa samo u Sunseekeru. Ovaj novi model obiluje inovativnim novim osobinama i rješenjima, uključujući fly palubu koja od pramca do krme služi zabavi i kakvu nema nitko drugi u industriji, te vlasničku kabinu s privatnim pristupom terasi na pramcu. Ta su rješenja doista očaravajuća i odražavaju izvanredni talent naših internih timova za dizajn, inženjering i proizvodnju. Dugačka otprilike 24 metra na liniji opterećenja, jahta Sunseeker 100 je nakrcana rješenjima koja pružaju vlasniku nenadmašno iskustvo.

Fotografije Sunseeker

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above