Filippetti Yachts predstavlja novi Flybridge F 1002 min

Filippetti F 100 kreće na putovanje prema vrhu superjahti visokih performansi

Rezultat suradnje kuće Filippetti Yachts i svjetski poznatog dizajnera i arhitekta Fulvija De Simonija, F 100 utjelovljuje želju Fulvija i Fausta Filippettija za gradnjom luksuznih jahti bezvremenskog dizajna, ali inovativnih linija. Flybridge F 100 ima vrlo prostrane unutarnje i vanjske prostore, uz očuvanje elegantnih i sportskih linija i duljine od 30 metara.

Ovo je fotografija superjahte Filippetti Flybridge F 100 iz zraka

Vanjski životni prostori impresivni su za jahtu ove veličine, a dizajneri su se usredotočili na povećanje prostora i funkcionalnosti. Svaki salon na otvorenome nudi drugačiju atmosferu, stil i osjećaj na brodu. Upravljačko mjesto na fly palubi je najveći vanjski prostor, dovoljno prostran za niz sadržaja, od ugodnih ležaljki do otmjene blagovaonice i kuhinjskog elementa sa šankom.

Samo upravljačko mjesto je potpuno opremljeno navigacijskom opremom i opremom za nadzorom, a uživa potpunu preglednost i s njega se lako izvode manevri u luci.

Ovo je fotografija superjahte Filippetti Flybridge F 100 sunčalište

Vanjski prostori su upotpunjeni pramčanim salonom, dostupnim bočnim prolazima ili preko fly palube. U glavni salon ulazi se s krme, a on je prostran i uređen velikim, udobnim naslonjačima i ima velike bočne prozore koji propuštaju prirodnu svjetlost. Na pramcu na glavnoj palubi smjestila se vrlo prostrana blagovaonica, savršen privatni prostor za završetak dana provedenog na suncu.

Ispred salona i blagovaonice se nalazi pristup vlasničkom apartmanu, koji je izuzetno prostran i nudi pogled koji oduzima dah, a sama kabina djeluje kao da se nalazi tik uz more. S desne strane teče hodnik koji vodi do kuhinje i kupaonice. Stubište pored povišenog upravljačkog mjesta vodi na fly palubu, koja nudi savršenu preglednost.

Ovo je fotografija kabine

Prostor za posadu je izveden u blizini kuhinje i uključuje tri dvokrevetne kabine i dvije kupaonice s tuš-kabinama. U središnjem dijelu glavne palube nalazi se stubište koje vodi u potpalublje, gdje se nalaze četiri kabine za goste i ogromna VIP kabina široka koliko i sam trup. Filippetti Flybridge F 100 je opremljen s dva motora MAN V12 od po 2000 konjskih snaga i postiže brzinu krstarenja od oko 22 čvora. Garaža može primiti tender duljine do 5 metara i jet ski.

Fotografija Filippetti Yachts

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above