Fiart P54: Novi projekt s potpisom Stefana Pastrovicha2 min

Fiart P54 je projekt koji obećava nova iskustva u plovidbi i sprema se postati nova ikona internacionalnog nautičkog tržišta

Da bi tu filozofiju proveo u djelo, dizajner Pastrovichje stvorio jahtu u kojoj je sav vanjski namještaj pomičan, sav prostor fleksibilan i može se namjestiti i konfigurirati prema potrebama vlasnika. Već je i samo to zanimljiva opcija u segmentu serijski građenih brodova, koja ima potencijal da podigne život na brodu na višu razinu.

Ovo je fotografija projekt Fiart P54
P54

‘Estetski, P54 ima inovativne i snažne, ali istovremeno lagane i vitke linije, a pod svime time nudi puno volumena i udobnog prostora. P54 stavlja vlasnika i njegove potrebe na prvo mjesto, jer je zamišljeni dio dizajna, proteže se cijelim trupom kako bi omogućio prodor prirodne svjetlosti u unutrašnjosti i omogućava kontakt između interijera i eksterijera, komentirao je Pastrovich

Paluba je dizajnirana za ugodan život na vodi, počevši od pramca, na kojem se nalazi prepoznatljivo ulegnuto područje za druženje, zaštićeno bočnim rubovima koji jamče privatnost.

Ovo je fotografija Fiart P54 interijer
P54 interijer

Verzija P54 Hard Top kao opciju nudi kruti krović koji je moguće ugraditi i nakon dovršetka gradnje, pa se tako vlasnik može odlučiti za open i koristiti tende za stvaranje hlada, ili za tvrdi krović, koji natkriva središnji prostor i pretvara ga u salon, namješten udobnim naslonjačima i stolom za blagovanje.

Dvije praktične stube vode do krmenog područja, a ispod krme ima dovoljno mjesta za spremanje tendera dugačkog do 2,80 m.

Ovo je fotografija Stefano Pastrovich
Projekt Fiart P54 ima inovativne i snažne, ali istovremeno lagane i vitke linije

P54 će biti dostupan u dvije verzije: s dvije velike vlasničke kabine ili s vlasničkom kabinom na krmi i dvije gostinjske kabine na pramcu, u kojem slučaju su te dvije kabine razdvojene sustavom kliznih ormarića i moguće ih je spojiti u mini-apartman.

Fotografije Fiart

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above