Argola Textile Yacht Design: Umjetnost sjene3 min

U Argoli svakom projektu pristupaju individualno i pronalaze se jedinstvena tehnička rješenja

Precizno osmišljena, ručno izrađena i dizajnirana po mjeri, s ciljem da istodobno pružaju visoku zaštitu od sunca i stvore elegantan, atraktivan prostor, Argola sjenila izrađena su od najkvalitetnijih materijala prestižnih brendova, uključujući i dodatke poput karbona i inoksa.

Argola
Hessen G3

U Argoli svakom projektu pristupaju individualno i pronalaze se jedinstvena tehnička rješenja. Tako su, primjerice, na projektu superjahte od 44 metra brodogradilišta Heesen imali zadatak osigurati zaštitu od sunca u lounge dijelu na platformi. I u tome su uspjeli bez da se prostor opteretio, a zaštita je postala elegantna, nenametljiva i korisna. Isto su postigli i na projektu Custom Line Navette 37, na donjoj, glavnoj, gornjoj i sun deck palubama.

Projekt Sanlorenzo SL86 Yacht pokazao je i drukčiju namjenu sjenila. Zaštita je omogućila privatnost gostima, koji sada mogu nesmetano uživati daleko od znatiželjnih pogleda, dok tehnologija materijala omogućuje nesmetan protok svježeg zraka. Za maksimalno uživanje i na pramcu broda važni su udobni jastuci i hlad kao na projektu Viking Sport Fisher 82 EB.

argola
Sanlorenzo SL86 Yacht
Viking Sport Fisher 82 EB
Viking Sport Fisher 82 EB

S 23 godine iskustva, dva proizvodna pogona i raznolikim stručnim timom od 20 ljudi, u Argoli će vam pružiti vrhunski proizvod i uslugu: od jednostavnog dotjerivanja do cjelovitog projekta, od pokrivala do kompletne zaštite plovila, od tepiha do madraca, od zavjesa do interijer i eksterijer jastuka, od kože do tkanina raznih renomiranih brendova.

Argola Outdoor Living

Argola odražava jasno razumijevanje modernog stila života i potrebe za kvalitetnim dizajnom, kako na vašem plovilu, tako i u vašem domu. Beskompromisni luksuz, vrhunske performanse, neusporediva udobnost i funkcionalnost te vještina izrade ključni su elementi ovog sjajnog brenda.

Od oslikanog cvijeća do elegantnih pruga, preko bogatih baršunastih slojeva do elegantne svile, složenog jacquarda i opuštenih linija – opsežna kolekcija Argola outdoor proizvoda nudi širok izbor stilova, boja i veličina kako bi svaki prostor dobio individualnost i osobnost.

argola outdoor proizvod
Easy Care tehnologija napravljena je za uživanje u životu bilo gdje i bilo kad

argola outdoor proizvodKao i na jahtama koje opremaju, u Argoli su vrhunsku eksterijer tehnologiju prenijeli i u home design, što čini njihove vanjske jastuke izdržljivima, elegantnima i individualno prilagođenima zahtjevima i željama klijenata.

Uz savršenu kombinaciju materijala svjetski poznatih brendova i eksterijer tehnologije spužve, vaš vanjski dnevni boravak ostavit će izvrstan dojam, a vama podariti nezaboravne trenutke odmora i opuštanja. Težnja najboljima povezala ih je sa vodećim svjetskim brendovima nautičke tekstilne industrije.

U suradnji sa Perennials & Sutherland studijom iz Milana ekskluzivno za hrvatsko tržište donose najnovije kolekcije prožete nenametljivom elegancijom. Profinjenost, kvaliteta i izvanredne boje također karakteriziraju i novu liniju kolekcije za brodske tende Sunbrella 2024. Kombinacija stručnih djelatnika i izvanrednih proizvodnih mogućnosti rezultiraju iznimnim dizajnom vaše jahte ili vile.

Fotografije Argola Textile Yacht Design

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above