Zdenac luksuza

by Yachts Croatia

Puteus Palace novi je heritage hotel s 15 soba i apartmana koji odišu mediteranskom elegancijom te vrhunskim restoranima i marinom od 50 vezova za sve one željne dobre gastronomije i hedonizma

Nakon opsežne rekonstrukcije renesansne palače obitelji Dešković, ovog je proljeća u Pučišćima na Braču otvoreno luksuzno odredište za sve ljubitelje povijesne, kulturne i eno-gastronomske ponude. Puteus Palace heritage hotel ima devet superior soba i šest hotelskih apartmana uređenih po najmodernijim svjetskim standardima, a u sklopu hotela su Puteus restoran, Wine bar, mini-wellness s jacuzzijem i finskom saunom, terasa, parking, te vanjski bazen s pogledom na mediteranski vrt i zgradu hotela koja je zaštićeni spomenik kulture. Ispred hotela je novouređena marina s 50 vezova, što ovaj hotel čini osobito pogodnim za nautičare, dok će Puteus restoran sigurno postati nezaobilazno odredište za sve ljubitelje plovidbe, dobrog vina i vrhunske hrane.

Puteus Palace

Puteus Palace nova je oaza mira

Restoran vodi chef Duje Pisac, poznati dalmatinski kuhar s međunarodnim iskustvom, kreativan, kvalitetan i otvoren novim idejama. U radu koristi isključivo namirnice domaćih OPG-ova, meso hrvatskih farmi i ribu iz Jadranskog mora pa goste ovog restorana očekuje jedinstvena gastro ponuda odležanih steakova, prvoklasne ribe, maštovitih jela i domaćih slastica – novi ‘hot spot’ za sve ljubitelje dobrih zalogaja. Spomenimo i Wine bar koji s ponudom bokuna na pladnjevima od maslinova drva i selekcijom vina ponajboljih hrvatskih vinara garantira nezaboravan doživljaj u povijesnom kamenom ambijentu. Vrhunska eno-gastro ponuda, moderna opremljenost i najviši standardi usluge svrstavaju Putes Palace heritage hotel među najluksuznije nove objekte za odmor na Jadranu.

Puteus Palace

Luksuzno odredište za sve ljubitelje kulturne i eno gastronomske ponude

Destinacija za uživanje u ljepotama Pelješca
Istinski hedonizam