Fjord 41 XP s V12 izvanbrodskim motorima2 min

Fjord 41 XP prva je serijska jahta njemačke proizvodnje s V12 izvanbrodskim motorima, a jedinstvena kombinacija performansi, udobnosti i bezvremenskog dizajna čine ga novim klasikom

Lakši, snažniji i brži, novi Fjord 41 XP je prva jahta serijske proizvodnje na svijetu koju pokreću dva izvanbrodska motora Mercury Vl2. Njezina dva izvanbrodska motora Vl2 Mercury Verado od 600 KS jamče ubrzanje koje oduzima dah i impresivnu brzinu višu od 40 čvorova. Čak i pri punoj brzini, prepoznatljivi T-top i razne opcije vjetrobrana štite od elemenata vjetra i kiše.

Fjord 41 XP s V12 izvanbrodskim motorima

Osim impresivne snage koju zahvaljuje svojim 7,6-litarskim motorima, ova jahta nudi neusporedivu prostranost i maksimalnu slobodu kretanja. Prostrani kokpit sa svojim udobnim dnevnim boravkom i dva velika sklopiva stola predstavlja savršen prostor za uživanje u zalasku sunca ili glamuroznu koktel zabavu.

Veliki trupni prozori, tipični za modele Fjorda, jamče prodor prirodnog svjetla u potpalublje i doprinose prepoznatljivom izgledu jahte. Automatski sustav za uvlačenje sidra je potpuno integriran u trup. Vlasnik može birati smještaj kuhinje na desni i lijevi bok, u dva dijela, s prostorom za sjedenje i dva stola za osam osoba, koji se mogu spustiti električnim sustavima.

Fjord 41 XP s V12 izvanbrodskim motorima Fjord 41 XP s V12 izvanbrodskim motorima

Veliki otvoreni salon na krmenom dijelu glavne palube nudi prostor za udobno opuštanje četiri osobe, a ispod sunčališta se nalazi veliki prostor za odlaganje s električnim sustavom otvaranja dovoljno prostran za smještaj igračaka za vodu.

Vlasnička kabina može biti opremljena toaletnim stolićem ili radnim stolom, i može se zatvoriti i potpuno zamračiti kliznim vratima koja usto nude i zvučnu izolaciju. Također, vlasnička kabina, vlasnička kupaonica i dodatna kabina za goste sve redom nude osjećaj prostranosti i preplavljene su prirodnim svjetlom zahvaljujući velikim prozorima na trupu. Moguća je i izvedba dodatnog toaleta, a interijer je izvediv u četiri različita stila, svaki sa specifičnom i skladnom kombinacijom boja i materijala.

Fotografije Fjord

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above