Croatia Yachting jača svoju prisutnost na Jadranu2 min

Croatia Yachting, jedna od vodećih domaćih jahting kompanija preuzela je Odisej Yachting i na taj način dodatno ojačala svoju poziciju lidera na dinamičnom tržištu nautike u Hrvatskoj

Ovom akvizicijom Croatia Yachting nastavlja ubrzani trend širenja svoje flote, jača svoju prisutnost na najatraktivnijim nautičkim centrima na Jadranu i ostvaruje pristup klijentima na poljskom tržištu zainteresiranima za čarter menadžment program za Bali katamarane – Bali Yachting world.

Odisej Yachting priznata je tvrtka koja djeluje već 20 godina na tržištu Hrvatske i Poljske kao zastupnik Bali katamarana i čarter tvrtka s flotom od 18 brodova smještena u D-Marin Mandalini u Šibeniku. Tvrtka je 2022. godine ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 2,23 milijuna eura i zapošljavala šest djelatnika. Prije prodaje vlasnik i direktor tvrtke bio je Marek Michal Stryjecki.

S više od 115.000 zadovoljnih čarter klijenata, pet čarter baza (Marina Kaštela, ACI Marina Dubrovnik, Marina Baotić Trogir, D-Marin Mandalina, Marina Kornati) Croatia Yachting priznata je u industriji nautike bilo da se radi o prodaji ili najmu plovila. Posjeduje najveću flotu Hanse jedrilica na svijetu te cijeli raspon modela Bali katamarana, što uz brodove ostalih brendova čini flotu od 140 brodova s prosječnom starosti manjom od tri godine.

Domagoj Milišić
Domagoj Milišić izvršni je direktor i osnivač tvrtke Croatia Yachting

Ovlašteni je zastupnik renomiranih brendova plovila Hanse Grupe kao što su Hanse, Dehler, RYCK, Sealine i Fjord, te brendova Bali katamarana, koji su dio Catana Grupe. Tvrtka je 2022. godine ostvarila poslovne prihode u iznosu od 27,02 milijuna eura i zapošljavala 55 djelatnika.

Svoj uspješan put Croatia Yachting potvrdila je putem brojnih nagrada i nominacija, pa je tako svake godine Hrvatska gospodarska komora nominira za ‘Turistički cvijet’, dok su nagrade za najbolju čarter tvrtku 2017. i 2022. godine pripale upravo njima.

Fotografije Croatia Yachting

 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above