Elitna destinacija

by Yachts Croatia

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa

U sklopu najluksuznijeg hrvatskog boutique hotela s pet zvjezdica, koji je svoja vrata otvorio sredinom travnja ove godine, nalazi se prvi u Hrvatskoj i tek četvrti u svijetu Riva Lounge, pod nazivom Riva Lounge Ikador Opatija. Rezultat je to partnerstva između talijanske Ferretti Grupe, vodeće svjetske grupacije za dizajn, proizvodnju i prodaju motornih jahti te Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa u Opatiji. Ferretti Grupa u svom portfelju posjeduje prestižne i ekskluzivne brendove poput Feretti Yachts, Pershing, CRN, Itama, Mochi Craft, Custom Line i Riva, a upravo je Riva ta koja će inozemnim i domaćim gostima ponuditi nešto novo i ekskluzivno u Hrvatskoj.

Ikador Luxury Boutique Hotel

Elegantan prostor odmora i opuštanja, oblikovan u besprijekornom stilu brodova Riva

Riva Lounge je dostupan ne samo gostima hotela već i svima ostalima u potrazi za elegantnim prostorom za odmor i opuštanje koji svojim ambijentom odaje počast vrhunskom talijanskom stilu, dizajnu i bezvremenoj ljepoti Riva brodova. Na svijetu postoje samo četiri Riva Lounge-a: u Monte Carlu, Veneciji, na Mikonosu i od sada u Opatiji, što hotel Ikador svrstava u sam vrh ponude svjetskih elitnih destinacija. Smješten oko prostora vanjskog bazena hotela, svega tridesetak metara od plaže, u njemu, osim u sjajnom pogledu i glazbi, možete uživati u vrhunskim signature koktelima kao i odličnoj hrani. Za one koji traže višu razinu privatnosti tu je Riva Privée, privatna soba za objed, druženje ili sastanke, a u kojoj možete uživati u pomno biranim pićima te degustacijskom meniju.

Ikador Luxury Boutique Hotel

Gostima je na raspolaganju veličanstveni gliser Riva Aquariva Super koji prima šest osoba

Za koncept i spravljanje hrane u hotelu Ikador, pa tako i Riva Lounge-u, zadužen je chef Željko Jovanović, vrsni poznavatelj primorskih i istarskih namirnica, te njegov iskusni tim. Domaća i inozemna publika dobro poznaje chefa Jovanovića, koji u Ikador prelazi nakon što je godinama vodio kuhinju glasovitog opatijskog restorana Bevanda. Vrhunac ponude Riva Lounge-a predstavlja Riva Aquariva Super, gliser koji je poznat kao ikona stila i elegancije među plovilima elite, a koji gostima stoji na raspolaganju za istraživanje divota okolnih obala, otoka i gradića u visokom stilu. Dizajn Riva Lounge-a potpisuje Alessandro Pulina i njegov talijanski studio Pulina Design, poznat prije svega po uređenju interijera mega jahti što ga čini idealnim za projekte ove vrste.

Fotografije Ikador

Dobro došli u raj
Najljepši pogled na Rovinj