ACI Shop: Online trgovina za ljubitelje nautičkog hedonizma3 min

Nautički prestiž najvećeg lanca marina na Mediteranu, ACI marina, ugrađen je u svaki ACI-jev proizvod

S više od četiri desetljeća iskustva, 40 godina nautičke izvrsnosti i postavljanja trendova u nautičkom sektoru, ACI aktivno sudjeluje u oblikovanju budućnosti nautičkog turizma cijelog Mediterana. Brojne marine smještene diljem predivne obale hrvatskog dijela Jadrana, s vremenom su postale epicentar susreta ljubitelja mora, jahti i luksuznog nautičkog života.

Svojom prepoznatljivom kvalitetom ukorijenjenom u srce nautičke zajednice, ACI proširuje svoj doseg prema starim, ali i novim nautičarima. Kroz ACI Shop online trgovinu pruža pristup iznimno kvalitetnim i luksuznim proizvodima kako bi ljubitelji mora sve imali nadohvat ruke.

Destinacija za luksuzne nautičke dodatke

ACI Shop kapa

ACI Shop online trgovina dostupna je na četiri jezika – hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom, a osim direktno, moguće joj je pristupiti i kroz navigaciju sa stranice ACI Marinas, kao i jednostavnim unosom ‘aci shop’ u tražilice.

Vrhunac je to ACI-jeve maloprodajne ponude, koji na jednome mjestu okuplja najomiljenije proizvode, atraktivne dodatke za plovidbu, plažu, slobodno vrijeme ali i svaki dan te luksuzne poklon pakete s ugraviranim ACI logom.

Upravo takvi proizvodi privlače posebnu pozornost sve brojnijih posjetitelja online trgovine. Uvođenjem ACI Shop-a, ACI proširuje usluge izvan granica osnovnog poslovanja te ponudu usklađuje s trendovima svjetske nautičke scene.

Proizvodi s potpisom ekskluzivnosti

Iskustvo je to koje sjedinjuje luksuz i praktičnost, nudeći niz proizvoda koji čine svaki trenutak na moru izuzetnim. Svaki proizvod, od elegantnih kapa do udobnih ručnika za plažu, nosi prepoznatljivi ACI-jev logotip te postaje ključan dio osobnog stila s dozom sportske elegancije.

ACI shop suncane naocale

Majice od mekanog pamuka pružaju iznimnu udobnost i očaravaju nenametljivim motivima, dok se legendarna ACI No.1 baseball kapa, ističe vrhunskom kvalitetom materijala, dizajnom i izborom boja.

Ručnici su ukrašeni jedinstvenim motivom te spajaju raskošnu veličinu, živopisne boje i stopostotni pamuk za izuzetnu mekoću i upijanje. ACI-jeve torbe za plažu nude estetiku, prostranost i funkcionalnost, čineći ih idealnim pratiteljima na svakom nautičkom putovanju ali i u svakodnevnim aktivnostima.

Nautički raj za ljubimce

U ACI Shop uskoro dolazi i ACI Pet, posebna ponuda proizvoda namijenjenih kućnim ljubimcima nautičara i gostiju ACI marina, kao i svima koji svoje najdraže trenutke i slobodno vrijeme dijele sa svojim četveronožnim prijateljima.

ACI pet za kucne ljubimce

Inovacija je to koja prati svjetske trendove pet friendly poslovanja te postavlja nove standarde u nautičkom turizmu, čineći ACI predvodnikom u pružanju usluga najviše kvalitete, kako nautičarima, tako i njihovim ljubimcima. ACI punim jedrima svim svojim gostima osigurava jedinstveno iskustvo u svakom segmentu.

Fotografije ACI d.d., VoxMarkt, Damjan Jelenović

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above