ACI marina Rovinj: Oaza luksuza2 min

Rovinjska ACI marina je suvremena marina s najnovijim tehnološkim rješenjima i uslugama najvišeg standarda te kategorizacijom od pet sidara

Pogled s mora na ACI marinu Rovinj, već daje naslutiti svu ljepotu vizure moderne arhitekture marine idealno uklopljene u prekrasan krajolik rovinjskog Monte Mulinija. Prvom ACI marinom koja gotovo u potpunosti posluje u segmentu luksuza učinjen je značajan iskorak u standardima nautičkoga turizma u Hrvatskoj.

Vrhunski dizajn, najnovija tehnološka rješenja, te visoka razina usluge, obilježja su kojima se ACI marina Rovinj, najviše razine kategorizacije, idealno uklopila u destinaciju koja se razvija ubrzanim tempom. Koncept marine prožet je notom ekskluzivnosti u svakome detalju, a uz najviše standarde poslovanja, u ACI marini Rovinj se nudi vrhunska usluga koja je do sada nedostajala u nautičkome sektoru.

Marina raspolaže s 1400 četvornih metara komercijalnih prostora koji obuhvaćaju širok spektar usluga – ugostiteljske sadržaje, wellness, trgovine poznatih robnih marki, predstavništva renomiranih zastupnika za prodaju luksuznih jahti, čarter agencije, trgovinu nautičkom opremom te servisni centar.

ACi Rovinj vezovi

Uz luksuzne prostore na kopnu, u morskom dijelu formirana su dva ‘bazena’ za plovila od kojih jedan, tijekom ljetnog razdoblja, djelomično korišten za čarter i tranzitna plovila. S kapacitetom od 192 veza za plovila prosječne duljine 17 metara, marina na godišnji vez može primiti i jahte do 35 metara duljine, a u tranzitu i znatno veća plovila.

Svoju usmjerenost prema očuvaju okoliša ACI je na primjeru ACI marine Rovinj utkao već u fazi projektiranja korištenjem najnaprednijih tehnologija. Marina raspolaže sa zelenim otocima opremljenim podzemnim spremnicima koji se kod prikupljanja otpada podižu na hidraulički pogon. Izgrađena je i prostorija za prikupljanje opasnog otpada, a zaštita podzemnih voda provedena je izgradnjom nepropusne kanalizacijske mreže. Uz separatore za odvajanje ulja i deterdženata, marina raspolaže i dvjema crpkama za pražnjenje crnih voda s plovila.

ACI marina Rovinj

S ACI marinom Rovinj i Grand Park hotelom u zaleđu postignut je sklad ekskluzivnih komplementarnih usluga objekata smještenih u prelijepom, atraktivnom prostoru turističke zone Monte Mulini.

Fotografije ACI

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above