Luštica Bay: Destinacija za sva godišnja doba



3 min

Luštica Bay magična je destinacija koja vas mami da otkrivate, istražujete i povezujete se sa prirodnim ljepotama Crne Gore

Izgrađena na identitetu Boke kotorske i crnogorskog nasljeđa, Luštica Bay je zasigurno sjajna adresa za weekend escape i boravak u nekoj od privatnih rezidencija u Marina Villageu, odmor ili kao destinacija za život, s prekrasnim pogledom na jadranski akvatorij.

luštica bay lukobran

Autentične rezidencije, hotel s pet zvjezdica The Chedi, pet plaža, jedinstveno gastro i šoping iskustvo te intenzivan kalendar događaja tijekom cijele godine kreiraju upečatljiv karakter Luštice Bay.

Ova jedinstvena lokacija stanovnicima pruža elegantan stil života rivijere u svako doba dana i tijekom cijele godine

Sa sedam kilometara obale na kojoj se nalaze i privatna plaža, teren za golf, dvije marine svjetske klase, hotele s pet zvjezdica, amfiteatar na otvorenom, gurmanski restorani, objekti za vrhunsku kupovinu i zabavu, Luštica Bay predstavlja sve što itko može očekivati i od vlastitog doma i od turističkog resorta na jugu Europe.

luštica bay

Naselje Marina Village

Smješteno na rivi, gdje se život vrti oko vrhunske marine i šarmantnog šetališta, naselje Marina Village je izuzetno privlačna destinacija. Marina Village je nadahnuće pronašao u malim ribarskim selima raštrkanim duž obale Crne Gore, oblikovan je prema tradiciji i u njegovom srcu nalazi se marina.

Luštica Bay Marina trenutno nudi ukupno 115 vezova za jahte duljine do 45 metara

Zgrade su stopljene s krajolikom i izgledaju kao da su odavno ondje. Život u Luštica Bayu prožet je autentičnošću, a u njemu se luksuzni objekti susreću sa starom kulturom Crne Gore. Rezidencijalnu kolekciju u Marina Villageu kreiraju elegantne jedinice, od studio apartmana do trosobnih kuća, s privatnim bazenima, zelenim vrtovima koji su okućnica svake rezidencije, kao i plaže i vibrantna promenada koja je na samo nekoliko koraka na ovoj atraktivnoj crnogorskoj destinaciji.

luštica bay

The Chedi Luštica Bay

Smješten uz šetalište u marini, The Chedi Luštica Bay okružen je bujnom vegetacijom i ima nesmetan pogled na otvoreno more i marinu. The Chedi ima 111 soba i još 60 u okviru privatnih jedinica dostupnih za kupovinu, te restorane, bar, konferencijski i poslovni centar, kao i otvoreni bazen, spa i rekreativni centar, te zatvoreni bazen s grijanjem i teretanom.

Koristeći lokalne, prirodne materijale i tradicionalne tehnike, građevine i njihove fasade odražavaju mediteransku tradiciju, dok interijeri spajaju rustikalno i suvremeno stvarajući prostore koji su jednostavni, otvoreni i u harmoniji s okolnim pejzažom i morem. Rezultat je hotel nerazmetljive prefinjenosti i duboke povezanosti s kulturom podneblja.

luštica bay plaža

Luštica Bay Marina

Luštica Bay Marina je nautička baza za svakog kapetana i pruža sve sadržaje za nautičare i vlasnike jahti. Marina ima dva lukobrana koji pružaju sigurnu luku, zaštitu od oluje i predstavlja vrhunac besprijekornog dizajna, usluge i sadržaja.

S ukupno 115 vezova za jahte do 45 metara, od kratkoročnih do dugoročnih vezova, u marini će biti dostupno i 176 slipova nakon završetka izgradnje projekta grada Luštica Bay. Uz osiguranje i 24-satni nadzor CCTV, tim LB Marina će se pobrinuti za sve upite i izazove svakog člana posade.

Fotografije Luštica Bay

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above