Vrhunska jahta Sunseeker Superhawk 552 min

Sunseeker je stvorio novi day cruiser s otvorenim krovom koji će oduševiti svojim elegantnim dizajnom, izuzetno izvedenim detaljima i uzbudljivim inovacijama.

Nevjerojatno lagana jahta koju pokreću dva motora Volvo Penta D11 IPS 950, sposobnih za postizanje uzbudljive brzine od 38 čvorova uz neusporedivu okretnost. Prvi značajan novi dizajnerski detalj je kreativno osvjetljenje staze iznad upravljačkog mjesta, koje se nastavlja prema krmi čitavom duljinom sintetičke palubne podloge. Superhawk 55 podsjeća na brze automobile, s impresivnim sitnim detaljima od nehrđajućeg čelika i dizajnerskim dodirom na svakom dijelu.

Ovo je fotografija Superhawk 55

Pramčani dio palube nudi nekoliko sjedala i sunčalište dovoljno dugačko za udobno ležanje, koje se može pomaknuti prema naprijed i otkriti pneumatski stol (koji se diže iz palube), te sjedalo pored kojega su bežični punjači i ormarići za spremanje raznorazne opreme i sitnica.

Krmeni kokpit dizajniran je oko središnjeg elementa sa skrivenim kućanskim uređajima i vodootpornim televizorom. Tu su i dva naslonjača u obliku slova L i krmena ležaljka s golemom ladicom na izvlačenje, savršena za spremanje opreme za vodene sportove i igračaka za vodu.

Ovo je fotografija sunčališta

Tu je i velika garaža koja može primiti tender Williams 325 i SeaBob, a ima i dodatnih šest ormarića. Garaža Superhawk 55 otvara se podizanjem vrata, što olakšava pristup tenderu i igračkama. Nova konfiguracija s tri upravljačka mjesta je prvi iskorak Sunseekera u tom smjeru i oko nje je dizajnirana open-space paluba s pristupom i s lijeve i s desne strane, te pristupom iznutra, s donje palube, kroz otvor s desne strane.

Stube vode do luksuznog predvorja i kuhinje osvijetljene LED rasvjetom. Daljnje ugrađeno osvjetljenje, zaobljeno drvo i lakirano drvo doprinose vrhunskom osjećaju koji doista oduševljava sve koji stupe na brod.

Ovo je fotografija kuhinje

ovo je fotografija kabine

Još jedan televizor koji nestaje dok nije u upotrebi ugrađen je iznad kuhinje, kako bi se omogućila transformacija tog prostora u opušteniji prostor za sjedenje, s udobnim sjedalima iza kojih stoji ormarić s pićima. Na pramcu se nalazi VIP kabina s vlastitom kupaonicom, tapeciranim naslonjačima i garderobom na lijevoj strani, a vlasnička kabina je na krmi, ima krevet koji je moguće rastaviti na dva i veličanstvenu kupaonicu.

Niz prilagodljivih opcija, stil koji pobuđuje osjećaje i prilagodljiv prostor dovoljno su da Superhawk 55 bude zanimljiv svima, jer nudi dašak luksuza i uzbuđenje brzine i sjajni manevarskih sposobnosti.

Fotografije Sunseeker

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above