Garmin fēnix 7 Pro serija nove generacije2 min

Garmin najavljuje seriju fēnix 7 Pro, vrhunske multisport GPS pametne satove sa solarnim punjenjem dizajnirane da pomognu sportašima i avanturistima da daju svoje najbolje rezultate

Vrhunski multisport GPS pametni satovi sa solarnim punjenjem dodaju LED svjetiljku svim Garmin fēnix 7 Pro modelima plus inovativne funkcije i nadogradnje mapiranja kako bi pomogli sportašima i avanturistima da treniraju za cijeli život. S profesionalnim uvidima u performanse, dodatnim mogućnostima mapiranja i 24-satnim praćenjem zdravlja i wellnessa, serija fēnix 7 Pro stvorena je za pobjeđivanje kroz cijeli dan, svaki dan.

Osim toga, s ugrađenom LED svjetiljkom i solarnom lećom za punjenje na svakom modelu koji nudi do 37 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i do 139 sati u načinu rada ekspedicije1, lako je uživati u više vremena na otvorenom danju ili noću.

Robustan, ali moderan, svaki model u seriji fēnix 7 Pro ima zaslon osjetljiv na dodir koji se puni solarno, tradicionalne tipke i kućište od polimera ojačanog vlaknima s čeličnim okvirom i stražnjim poklopcem. Štoviše, pametni satovi testirani su prema američkim vojnim standardima za otpornost na toplinu, udarce i vodu. Dostupni modeli uključuju: fēnix 7S Pro – 42 mm, fēnix 7 Pro – 47 mm i fēnix 7X Pro – 51 mm, s opcijama za standardno i Sapphire izdanje.

Uz tjedni vijek trajanja baterije – i solarno punjenje za dodatno pojačanje energije od sunca – nema potrebe da svaku noć skidate satove iz fēnix 7 Pro Serije kako bi se punili. Korisnici mogu primati 24-satne uvide u zdravlje i wellness, uključujući Pulse Ox4 na zapešću, praćenje energije Body Battery za pronalaženje najboljeg vremena za aktivnost i odmor, napredno praćenje spavanja i rezultat spavanja za bolje razumijevanje kako se tijelo oporavlja i više.

Opremljen vrhunskim funkcijama kartiranja, serija fēnix 7 Pro spremna je za svaku avanturu – bez obzira na to koliko je neutabana staza.

Pobijedite svaku avanturu uz Garmin epix Pro seriju nove generacije

Epix Pro serija donosi nove GPS pametne satove sljedeće generacije visokih performansi s kristalno čistim AMOLED zaslonom, robusnim dizajnom i impresivnim trajanjem baterije. S trajanjem baterije do 31 dan, serija epix Pro puna je cjelodnevnog praćenja zdravlja i metrike fitnessa kako bi pomogli korisnicima da ostanu aktivni. Osim toga, s tri veličine koje možete izabrati – 42 mm, 47 mm i 51 mm – i ugrađenom LED svjetiljkom na svakoj od njih, savršen je dodatak svakoj avanturi.

garmin epix pro serija satova
Bez obzira kamo vodi sljedeća avantura, serija epix Pro uključuje vrhunske funkcije mapiranja koje pomažu istraživačima da ostanu na pravom putu

Napravljena za nošenje 24/7, serija epix Pro kombinira otporan atletski dizajn s vrhunskim materijalima poput safira i titanija – svaki sa zadivljujućim AMOLED zaslonom u boji. Zaslon osjetljiv na dodir nadopunjuje tradicionalni dizajn s 5 tipki, omogućujući brz pristup kartama, statistikama o fitnessu, pametnim obavijestima i više.

Fotografije Garmin

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above