Instinct Crossover: Analogan, pametan i pun avanture3 min

Nova RevoDrive tehnologija, ugrađene sportske aplikacije, robusne zdravstvene i wellness funkcije, kao i solarno punjenje, postavljaju novi standard funkcionalnosti hibridnog pametnog sata Garmin Instinct Crossover

Instinct Crossover najnoviji je i unikatan dodatak popularnoj obitelji Instinct robusnih, namjenski izgrađenih pametnih satova iz Garmina. Instinct Crossover je hibridni GPS pametni sat napravljen za one koji cijene iskustvo klasičnog analognog sata, ali koji ne žele ugroziti bitnu funkcionalnost pametnog sata ili robusnu izdržljivost sata.

Instinct Crossover pametni sat

Pametni sat Instinct Crossover

Odvažne, luminescentne kazaljke na satu Instinct Crossovera dinamički poboljšavaju robusno 24/7 praćenje zdravlja i funkcije praćenja aktivnosti na digitalnom zaslonu koji se lako čita. A zahvaljujući Garmin solarnom punjenju, trajanje baterije na Instinct Crossoveru može se mjeriti u mjesecima, a ne u danima.

Instinct Crossover kombinira čvrstu konstrukciju i intuitivno iskustvo koje kupci očekuju od Garmin Instincta s novim analognim kazaljkama presvučenim Super-LumiNova i vanjskim prstenom kako bi se stvorio robustan, ali profinjen sat spreman za bilo koju aktivnost ili avanturu.

Instinct Crossover analogne kazaljke

Analogne kazaljke prekrivene su digitalnim zaslonom visoke razlučivosti Instinct Crossovera i brzo se pomiču kada korisnici žele detaljne podatke o pametnim funkcijama. Kupci mogu s pouzdanjem izaći iz ureda na otvoreno znajući da je Instinct Crossover otporan na toplinu i udarce, izrađen prema MIL-STD-810 i otporan na vodu do 10 ATM.

Nova RevoDrive tehnologija

Zahvaljujući novoj RevoDrive tehnologiji iz Garmina, Instinct Crossover pruža precizno analogno mjerenje vremena čak i u najtežim aktivnostima i okruženjima. Pojedinci koji preferiraju trajno mjerenje vremena na analognim satovima cijenit će Instinct Crossover – beskonačno trajanje baterije solarnog izdanja u načinu rada za uštedu baterije uz solarno punjenje koje pruža tradicionalne analogne funkcije poput vremena, datuma i štoperice.

Instinct Crossover pametni sat

Instinct Crossover pruža funkcije koje korisnici žele i podatke koji su im potrebni za postizanje ciljeva u vezi sa zdravljem, fitnesom i životnim stilom. Instinct Crossover donosi kompletan paket Garmin wellness funkcija, uključujući Sleep Score i Advanced Sleep Monitoring, te aktivnost praćenja zdravlja koja korisnicima omogućuje bilježenje ključnih zdravstvenih metrika, kao što su Body Battery, stres i broj otkucaja srca u jednom prikazu.

Ostavite novčanik i plaćajte Garmin satom

Kako bi bio u toku sa životom u pokretu, Instinct Crossover povezuje se s pametnim uređajima kako bi korisnici mogli primati obavijesti na svoje zapešće, koristiti Garmin Pay beskontaktna plaćanja i sinkronizirati se s aplikacijom Garmin Connect i Connect IQ trgovinom.

Garmin Pay je brz, siguran i praktičan način plaćanja na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje od sada i Visa debitnim karticama Erste banke. Vaš Garmin uređaj već je važan dio vaše svakodnevnice, ali zahvaljujući rješenju za beskontaktno plaćanje Garmin Pay koristit ćete ga više nego ikad prije. Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja.

Vaš Garmin uređaj već je važan dio vaše svakodnevnice, ali zahvaljujući rješenju za beskontaktno plaćanje Garmin Pay koristit ćete ga više nego ikad prije. Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja. Garmin Pay je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu. Bez obzira želite li stati na kavu nakon jutarnjeg trčanja ili na doručak za vrijeme vožnje, Garmin Pay omogućuje vam da brzo i jednostavno plaćate usluge samo putem sata.

Fotografije Garmin

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above