Sportski 13-metarski Evo R4XT2 min

Evo R4XT je savršen primjer kako se, počevši od povijesnog modela brodogradilišta može stvoriti jedinstveni walkaround koji je usto spreman ponuditi novi doživljaj mora

Srce revolucionarnog dizajna novog Evo R4XT je platforma, centar života na otvorenom, potpuno prilagodljiva multifunkcionalna krmena platforma koja nudi nove scenarije i mogućnosti iskorištavanja prostora. Kad je otvorena, cijeli model je dulji za puni metar. Sustav podizanja platforme – nikad prije viđen na modelu od 40 stopa – razvila je kuća Besenzoni, na temelju dizajna Valerija Rivellinija.

Sportski 13-metarski Evo R4XT Sportski 13-metarski Evo R4XT

Njegove izvrsne mehaničke karakteristike i pokreti dopuštaju platformi da potpuno uroni za oko 80 centimetara, olakšavajući ulazak i izlazak iz vode s bilo koje točke na krmi. Usto platforma omogućava porinuće tendera i jet skija, a moguće ju je koristiti i dok su oni ‘parkirani’ ondje.

U samom središtu krmene platforme nalazi se velika samostojeća ležaljka-sunčalište, a do nje tim multifunkcionalni stol za blagovanje koji se u nekoliko sekundi iz stola pretvara u šank. Krmena platforma i kokpit zapravo su dizajnirani tako da se mogu lako transformirati kako bi zadovoljili različite potrebe gostiju u razna doba dana – od sunčališta do blagovaonice.

Sportski 13-metarski Evo R4XT

U potpalublju, interijer je luksuzan i funkcionalan, podijeljen na udobne i iznenađujuće prostrane prostorije, koje su također spremne na transformaciju ovisno o trenutnim potrebama. Tako se pramac u samo nekoliko sekundi pretvara iz velike blagovaonice u udobnu spavaću sobu dodavanjem dodatnog bračnog kreveta, uz onaj u spavaćoj kabini.

Interijeri se rasporedom, dizajnom i opremom mogu prilagoditi željama naručitelja. Dva Volvo Penta IPS 650 motora od po 535 KS jamče novom modelu najveću brzinu od 34 čvora i autonomiju od oko 300 nautičkih milja.

Fotografije EVO

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above