Modeli Four Winns TH36 i Wellcraft 355 predodređeni su da pomiču granice5 min

Modeli Four Winns TH36 i Wellcraft 355 idealan su izbor za sve nautičare željne ugodne i vrlo učinkovite plovidbe

Predodređeni da pomiču granice modeli Four Winns TH36 i Wellcraft 355 idealan su izbor za sve nautičare u potrazi za izvrsnom kombinacijom performansi i udobnosti, a dostupni su za narudžbu u Hrvatskoj putem tvrtke Euromarine.

Wellcraft 355 postavlja nove standarde

Wellcraft 355 predstavlja novu eru u dizajnu i konstrukciji performantnih brodova, postavljajući nove standarde u industriji. Uz sofisticiran stil i vrhunske performanse, ovaj Wellcraft model pruža vrhunsko iskustvo plovidbe. Euromarine, kao ovlašteni distributer za Hrvatsku, omogućava vam da postanete vlasnik ovog izvanrednog broda.

Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji izrade trupa i inovativnom dizajnu sveprisutnim u svakom aspektu broda, Wellcraft 355 pozicionirao se kao lider među performance cruiserima na tržištu.  Svojom ponudom, uključujući mogućnost personalizacije i brojne opcije dodataka, Wellcraft ne samo da ispunjava već i nadilazi očekivanja ljubitelja plovidbe u potrazi za savršenim spojem luksuza i performansi.

Dizajn i performanse Wellcraft 355

Wellcraft 355 se ističe svojim jedinstvenim i atraktivnim dizajnom koji odmah privlači pažnju. Plumb bow dizajn, pramčana konstrukcija karakteristična za europske proizvođače poput Axopara, donosi modernu klasičnu eleganciju. Svaki detalj na ovom brodu, od živopisnih prozora do čvrste konstrukcije trupa, pomno je osmišljen i kreiran s ciljem pružanja izuzetnih performansi uz visoki komfor.

Interijeri dizajnirani od strane Camillo Garronija nude luksuz i eleganciju, dok eksterijer osmišljen od Pawela Denerta pruža prepoznatljiv ekskluzivan izgled na moru. Michael Peters Yacht Design uspješno je integriran u ovaj model, omogućujući ne samo visoke performanse, već i stabilnost za glatko plovljenje čak i u zahtjevnim morskim uvjetima.

Wellcraft 355 sa svojim maksimalnih 1050 konjskih snaga, ne pruža samo snagu i brzinu,, već nudi i suvremene mogućnosti za zabavu i relaksaciju. Sve je uspješno oblikovano da se postigne savršena ravnoteža funkcionalnosti i estetike.

Wellcraft 355 specifikacije i inovacije

Specifikacije Wellcraft 355 na prvi pogled su zaista impresivne. Pogonjen je s tri izvanbrodska motora , pružajući iznimnu brzinu i performanse. S dužinom od 11.85 i širinom trupa od 3.30 m, ovaj luksuzni brod iz Wellcraft 355 linije pruža obilje prostora i udobnosti za putnike.

Najveća brzina je veća od 50 čvorova uz maksimalni komfor pri krstarećoj brzini od 27 čvorova čak i pri iznimno nemirnom stanju mora.
Napredne inovacije uključuju vrhunska elektronička pomagala za navigaciju i kontrolu, kao i modernu unutrašnjost koja kombinira funkcionalnost i eleganciju. Bilo da se radi o komforu tijekom dugih vremenskih putovanja ili mogućnostima za uživanje u razonodi, ovaj brod ispunjava sve zahtjeve suvremenih morskih entuzijasta.

Ojačana konstrukcija i napredna tehnika izrade stekla smolom osigurava izuzetnu čvrstoću i mirnoću tijekom plovidbe. Bez obzira na uvjete na moru, Wellcraft 355 pruža sigurnu i ugodniju plovidbu.

Recenzije modela Wellcraft 355

Kada je riječ o testiranju, Wellcraft 355 dokazuje svoje izvanredne performanse. Impresivna brzina do 45 čvorova postiže se zahvaljujući Yamaha V8 motorima s 300 KS dok 350 KS Mercury motori guraju brod iznad granice od 50 čvorova. Joystick upravljanje olakšava manevriranje, omogućavajući laku i predvidljivu navigaciju u različitim pomorskim uvjetima.

Na moru, Wellcraft 355 demonstrira svoju snagu i stabilnost, bilo u mirnim ili izazovnim uvjetima. Kritike i iskustva naglašavaju njegovu udobnost u plovidbi, sofisticiranost i pouzdano pri oštrim okretima. čineći ga izvanrednim izborom za one koji traže vrhunski doživljaj na moru.

Four Winns TH 36: Definicija stila

Four Winns TH36, motorni katamaran je novi trendsetter na tržištu brzih plovila, zahvaljujući svojoj estetici i vrhunskoj funkcionalnosti. Izrađen od strane brodogradilišta Four Winns, članice Bénéteau Grupe, TH36 nudi inovativan dizajn talijanskog studija Lombard za pomorsku arhitekturu i trup broda te dizajn interijera od strane Garroni Designa.

S dužinom od 11.72 m i širinom od 4.50 m, katamaran krase dva izdašna izvanbrodska motora snagom od 300 ili 350 KS
Euromarine, ovlašteni predstavnik za Four Winns plovila za Hrvatsku, s ponosom predstavlja ovaj model- simbol stila i suptilne elegancije.

Uvod u svijet Four Winns TH 36

Four Winns TH36, primjer izvanrednog katamarana, potvrđuje se kao impresivan dodatak svijetu otvorenih brzih plovila s izvanbrodskim motorima. TH36, garantira ne samo luksuz, već i sportski duh, zahvaljujući kombinaciji dva snažna izvanbrodska motora i odlično dizajniranom centralnom platformom za pristup brodu.

Kabina se može zaštititi tendom te se time omogućuje korištenje grijanja ili klimatizacije grijanja ili klimatizacije. Taj je aspekt ključan u iskustvu korištenja broda i jedna od karakteristika koje ga izdvajaju od konkurencije.

Kao pravo remek-djelo nautičke industrije, TH36 donosi jedinstveno iskustvo upravljanja. Konzola s dovoljno prostora za dva 16-inčna ekrana i ergonomsko sjedište pilota blizu komandi i joysticka, očituju se kao odlučujući faktori prilikom recenzije ovog katamarana.

Four Winns TH36: Inovacije i luksuz u jednom

Inovacija je ključna riječ kada govorimo o luksuznim brzim plovilima tipa Four Winns TH36. S pomičnim L-oblikom klupa na kliznim šinama, kokpit se transformira u socijalnu zonu. Ovi brodovi sadrže materijale vrhunske kvalitete i inovativna rješenja, uključujući prostore s hladnjacima i kuhinjske module opremljene sudoperima i štednjacima. Ovaj model je dizajniran s pogledom na more, omogućavajući izvanredno iskustvo u pripremi obroka i uživanju u društvenim trenucima.

Svaki trup broda sadrži luksuzno uređenu dvostruku kabinu s privatnom kupaonicom i odvojenim tušem. Ovaj sofisticirani dizajn osigurava privatnost i maksimalnu udobnost za do četiri osobe tijekom noćenja na brodu.

Four Winns TH36 je primjer inovativnosti i luksuza u svijetu brzih plovila. Ako se odlučite za kupovinu ovog modela, možete očekivati vrhunske specifikacije, ali i mnogo više, što potvrđuju recenzije broda.

Four Winns TH36: Vanjski dizajn i performanse

Kada govorimo o Four Winns TH 36, svakako se ne smije zanemariti njegov impresivni vanjski dizajn i vrhunske performanse. Ovaj luksuzni katamaran, dizajniran za američko tržište, uspješno osvaja europske ljubitelje brodova širokim kokpitom i upečatljivim bowrider prostorom, idealnim za druženje na sidrenju.

Svaki aspekt njegove vanjske konstrukcije pažljivo je osmišljen kako bi omogućio lako manevriranje. Four Winns TH36 može se pohvaliti prohodima i stepenastim trupom, koji jamče izvanredne performanse na moru. Kormilarska konzola, smještena s desne strane, pruža odličnu zaštitu od vjetra i prskanja mora tijekom plovidbe. Dodatak poput ljestvi – na pramcu, osigurava sigurnost i dodatnu jednostavnost pri sidrenju i manevriranju.

Ovaj brzi brod uspješno spaja estetiku i funkcionalnost. Four Winns TH36 ne samo da obećava jedinstveno iskustvo plovidbe, već pruža čistu uživanciju na otvorenom moru. Njegove specifikacije postavljaju standarde u industriji i svjedoče o vrhunskim performansama koje ovaj katamaran nudi.

Više informacija o modelima Four Winns TH36 i Wellcraft 355 možete pronaći na službenim stranicama tvrtke Euromarine.

Fotografije Four Winns & Wellcraft

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above