Custom Line 140: Veličanstvena jedinstvenost2 min
00:00:59
00:00:59

U pogonu Ferretti Group Superyacht Yard u Anconi nedavno je predstavljen novi najveći Custom Line model, koji spaja dizajn i udobnost u dosad neviđenim dimenzijama

Custom Line ljubiteljima glamurozne i dojmljive plovidbe daje nešto o čemu su dosad mogli samo sanjati. Nedavno porinuta u pogonu Ferretti Group Superyacht Yard u Anconi, Custom Line 140 dugačka je 42,61 metar i široka 8,54 metara. Najveći model ikad izgrađen za Custom Line je i službeno novi vodeći model, a krasi ga profinjena sportska estetika. Građen prema najvišim standardima udobnosti za vlasnika i goste, novi model ima izvrsne performanse i vrhunsku tehnologiju.

custom line 140

Razijena u partnerstvu s Odborom za strategiju proizvoda na čelu s gospodinom Pierom Ferrarijem i inženjerskim odjelom Ferretti grupe, ovo je treća jahta Custom Line čije vanjske linije potpisuje studio Francesco Paszkowski Design, a interijere Margherite Casprini. Vodeći model Custom Line spaja dizajn, udobnost i dimenzije nikad prije viđene na jahti s tri palube, ima impresivne dimenzije unutrašnjosti i bruto tonažu od gotovo 400 GT, dok njezin istisninski trup omogućava postizanje najveće brzine od 21,5 čvorova (preliminarno podaci).

Mnogo je elemenata na ovom remek-djelu pomorskog dizajna nadahnuto stambenom arhitekturom, što je u suradnji s dugogodišnjim istraživanjem dovelo do podizanja estetike na višu razinu u službi funkcionalnosti. Elegantna i moćna silueta, veliki prozori na trupu, stakleni zidovi od poda do stropa na glavnoj palubi, obojeni aluminijski rukohvati s temeljima u obliku slova Y – svaki detalj novog modela je elegantan i funkcionalan istovremeno, u savršenom stilu Francesca Paszkowskog i s naglaskom na izravnom dodiru s morem.

Interijeri su dizajnirani i izgrađeni prema najvišim standardima kvalitete, što potvrđuju i međunarodni certifikati, kao i s pozornošću prema detaljima kako se i očekuje od Custom Line. Veliku vještinu i stručnost pokazali su i projektni tim, Custom Line Atelier, proizvodni tim i svi visoko specijalizirani obrtnici uključeni u proces dizajna i proizvodnje. Nakon završetka i testiranja u nadolazećim mjesecima, Custom Line 140 će se službeno predstaviti na međunarodnim sajmovima nautike u rujnu 2022.

Fotografije & video Custom Line Yacht

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above