Custom Line Navetta 50: San od aluminija2 min

Novi najveći model kuće predstavlja i premijerni ulaz Custom Linea u segment aluminijskih jahti do 500 tona, unoseći dašak svježine upakiran u privlačnu estetiku

U potpunosti građena od aluminija, s istisninom nešto manjom od 500 tona, široka 6.90 metara i dugačka 49.90 metara, nova Custom Line Navetta 50 proteže se na četiri palube i ima raspored u čijem je središtu vlasnička kabina na pramcu gornje palube, oko koje se razvijaju ostali prostori.

custom line navetta 50 vlasnička kabina

custom line navetta 50 izlaz na privatnu terasu iz vlasničke kabine

Vlasnička kabina je okružena staklenim površinama od poda do stropa, koji nude pogled od 180 stupnjeva i izravan izlaz na veliku privatnu terasu na pramcu, sa sunčalištem. Ova jedinstvena povezanost interijera i eksterijera je jedna od glavnih osobina nove Custom Line Navetta 50. Ponavlja se u svim ostalim prostorijama namijenjenim gostima, kako kabinama, tako i salonima na glavnoj i gornjoj palubi, koji su također okruženi staklenim površinama, pa je ova jahta poput plovećeg otoka s kojeg pogled seže daleko prema obzoru.

Custom Line Navetta 50 je plod suradnje odjela za strateški razvoj, na čijem je čelu gospodin Piero Ferrari, i odjela za inženjering grupe Ferretti. Vanjske linije i ovog modela potpisuje dizajner Filippo Salvetti, a arhitekti studija ACPV ARCHITECTS Antonio Citterio i Patricia Viel potpisuju dizajn itnerijera i uređenje interijera.

custom line navetta 50 salon

Uređenje je profinjeno i spremno ugoditi personalizacijom, a istovremeno odražava tradiciju i nasljeđe brenda, koje interpretira u modernom duhu. Interijeri slijede profinjeni koncept, ali ovoga puta uz primjenu održivih materijala, uključujući prirodnu kožu i za veće elemente namještaja i za manje ukrasne detalje. Namještaj je custom, djelo majstora kuće.

Veličanstvena beach club platforma omogućava pristup moru i povezana je s kokpitom na krmi koji služi kao privatni salon, a ta dva prostora na otvorenome povezana su i četvrtastim bazenom na krmi. Prostori na otvorenome nastavljaju se i na pramcu, koji je prostran i pregledan, a može biti uređen prema želji naručitelja, kao i pramčani dio najviše palube, na koji mogu biti ugrađeni i hidromasažni bazenčić i sunčalište, oboje s fantastičnim pogledom.

Fotografije Custom Line

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above