Custom Line Navetta 38: Novo remek-djelo dizajna2 min
00:02:08
00:02:08

Komfor i povezanost interijera i eksterijera, izravan kontakt s morem i novi koncept beach club krme za jedinstven doživljaj krstarenja

Custom Line Navetta 38 najnovija je custom jahta izrađena u istisnisnkoj seriji brenda. Prvi primjerak već je u gradnji u pogonima Ferretti Group Superyacht u Anconi, a isporuka je planirana za 2024. godinu.

custom line navetta 38 u plovidbi

S novim dizajnom eksterijera i interijera te novim standardima užitka krstarenja, ova veličanstvena jahta dugačka 38,76 metara i široka osam metara teži nešto manje od 300 GT, za što su zaslužni Odjel strategiju brenda koji vodi Piero Ferrari i Odjel za inženjering grupe. Vanjski stil i ovoga puta potpisuje Filippo Salvetti, a dizajn interijera studio ACPV ARCHITECTS Antonio Citterio Patricia Viel.

Nova Custom Line Navetta 38 je pravi izlog filozofije i kvalitete brenda, i nudi obilje prostranosti i komfora, koji su od začetka dio DNK serije Custom Line.  Sjajan spoj elegancije i komfora, bezvremenskog, klasičnog stila i harmonije s morskim okolišem, nova jahta nudi izravan kontakt s morem i neprekinutu povezanost interijera i eksterijera, zbog čega nudi i novu dimenziju krstarenja.

custom line navetta 38 salon vlasnička kabina nove custom line 38

Dizajnirana je za maksimalno iskorištenje svog raspoloživog prostora na sve četiri palube, pa ima veliki vlasnički apartman od preko 40 četvornih metara, te potpuno odvojeni protokom posade i gostiju, za maksimalnu privatnost. Osim vlasničkog apartmana, Custom Line Navetta 38 ima četiri kabine za goste na donjoj palubi, za deset osoba i sedam članova posade, uključujući kapetana.

Krmeni dio je posebno inovativan i nudi potpuno novi koncept beach club krme. Široka koliko i sam trup, beach club platforma i kokpit na glavnoj palubi zajedno se protežu na više od 70 četvornih metara, potpuno su otvoreni i opremljeni samostojećim modularnim namještajem za vanjske prostore.

Nova Custom Line Navetta 38 idealna je za dugačka krstarenja, jer uz nisku potrošnju goriva jamči i performanse koje nadilaze njezinu klasu. Pokreću je dva motora MAN od po 1400 KS, uz koje joj najveća brzina iznosi 15 čvorova, a autonomija oko 2800 nautičkih milja pri ekonomičnoj brzini krstarenja od 10 čvorova (preliminarni podaci).

Fotografije & video Custom Line

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above