Saxdor 400 GTO predstavlja revoluciju brenda2 min

Saxdor Yachts je tijekom protekle 4 godine doživio eksponencijalni rast, izgradeći više od tisuću visoko inovativnih brodova. S modelom Saxdor 400 GTO, marka cilja osvojiti segment vlasnika koji je heterogen u pogledu ukusa i geografskog podrijetla, tražeći sportske brodove duljine između 40 i 45 stopa, kombinirane s udobnošću i neviđenim dizajnom

Saxdor 400 GTO predstavlja vrhunac truda tvrtke Saxdor Yachts da stvori brodove koji su elegantni, funkcionalni i izvrsne vrijednosti za novac. Nakon Saxdora 400 GTO, brodogradilište će započeti proizvodnju modela Saxdor 400 GTC. Oba modela dolaze s inovativnim terasama koje se protežu polovicom duljine broda i ključni su faktor u stvaranju nevjerojatno posebnog okruženja s balkonima koji proširuju prostor palube i poboljšavaju povezanost s vodom.

Saxdor 400 GTO predstavlja važan korak za Saxdor Yachts, koji je već transformirao tržište sportskih brodova svojim modelima 200 i 320. Sa svojim dvostrukim vanbrodskim motorima, dvostrukim trupom, prostranim smještajem i kormilarnicom širine čitave brodske širine, Saxdor 400 GTO bit će snažan konkurent u segmentu od 40 do 45 stopa.

Veza s vodom jahte dodatno se poboljšava novim staklenim krmenim dijelom, koji pruža izvrsne poglede preko krme iz udobnosti sjedala u kokpitu, koje je potpuno modularno i može se konfigurirati u bilo kojem obliku koji kupac želi omogućavajući do 8 osoba. Nijedan brod u klasi nema tako blisku vezu sa svojim okolišem.

Jednako važan je smještaj na donjoj palubi, jedan od najvećih u segmentu od 40 stopa, koji obuhvaća prostranu prednju dvokrevetnu kabinu i odvojenu kupaonicu s uspravnom visinom od preko 6 stopa (1,83 m). Obje verzije 400 imaju istu konfiguraciju na donjoj palubi s mogućnošću postavljanja dječje kabine ispod stepenica i srednje dvokrevetne kabine za udobno spavanje za do četiri odrasle osobe.

Kao i kod 320 Cabina, kormilarnica 400 širi se na cijelu širinu broda kako bi se maksimizirao unutarnji životni prostor s pristupom ugrađenim sjedalima na pramcu putem vrata na prednjem kraju. Obje strane kormilarnice se potpuno otvaraju kako bi omogućile izravan pristup bočnim terasama iz kormilarnice, što je dizajn koji je jedinstven za 400 i maksimizira funkcionalnost balkona kada su razvučeni.

Saxdor 400 GTO može biti opremljen ili s dvostrukim Mercury V8 motorima s 300 konjskih snaga  ili s 400 konjskih snaga V10.

Fotografije Saxdor

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above