Prestige M8 nudi neviđene mogućnosti personalizacije2 min

Prestige M8 nudi prostranost i luksuz poput klasične jahte od 85 stopa, s mnogo više udobnosti i povezanosti s morem

Vjeran identitetu Prestigea, M8 utjelovljuje ključne estetske osobine brenda u jedinstvenoj konfiguraciji katamarana. Novi Prestige M8 ima prepoznatljiv trup, dizajniran za opremanje motorima, što je omogućilo stvaranje katamarana koji je uži, ali viši od katamarana s jedrima i nudi nenadmašnu površinu i dimenzije nikad prije viđene u postojećim jednotrupnim i višetrupnim jahtama.

prestige m8 u plovidbi

M8 stoga nudi vrhunsku udobnost i preko 270 četvornih metara životnog prostora. Ima uistinu prostrane kabine koji zauzimaju cijelu širinu trupa, jer su u plovidbi udobnost i dobrobit od izuzetne važnosti. Dva trupa umjesto jednog osiguravaju prirodnu stabilnost bez potrebe za stabilizacijom.

Ovaj katamaran opremljen parom motora Volvo D8 od po 600 KS izuzetno je okretan, što je očita prednost u manevriranju u luci. Krstarenje M8 jedinstveno je iskustvo bez obzira na vremenske uvjete, pravi užitak u dragocjenim trenucima na moru. U tom duhu ekskluzivnosti i bez ikakvih ustupaka, prioritet su najstroži standardi kvalitete.

prestige m8 dnevni prostor prestige m8 salon

Prestige M8 je dostupan u nizu verzija interijera, s novim materijalima i bojama, te novom završnom obradom dostojnom mega jahte. Samostojeći namještaj nudi neviđene mogućnosti personalizacije. Glavna paluba je izvedena na jednoj razini, za lako i neometano kretanje na brodu.

Kokpit ima velikodušnu površinu od 32 četvornih metara s izravnim pristupom flybridgeu. Mobilna platforma, široka 4,20 metara je ključna inovacija: ovaj beach club može poslužiti i kao terasa kokpita, produžujući dva krmena zrcala, ili se može spustiti pod vodu kako bi se olakšalo spuštanje tendera. Na površini od 50 četvornih metara flybridge ima unutarnji i vanjski pristup, potpuno opremljeno upravljačko mjesto s naslonjačima za skipera i kopilota, te stol okružen s osam prostranih fotelja.

prestige m8 kokpit

Modularni salon i blagovaonica ukupne površine gotovo 50 četvornih metara preplavljeni su prirodnim svjetlom koje dopire kroz ogromna klizna staklena vrata. S površinom od 30 četvornih metara, vlasnički apartman koristi punu širinu trupa, a Prestige M8 ima još tri prostrane dvokrevetne kabine za goste, uključujući VIP apartman u verziji s kuhinjom na višoj palubi, sve s vlastitim kupaonicama.

Fotografije Prestige Yachts

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above