Novi Tudor satovi u 2021.: Bezvremenski i elegantni3 min

Švicarska urarska tvrtka Tudor otkrila je svoje najnovije modele i predstavila dvije nove verzije popularnog sata Black Bay Fifty-Eight, Black Bay Chrono i nova izdanja svojih klasičnih modela, Black Bay 32/36/41 i 1926

Black Bay Chrono
Kako bi obilježio 50 godina svojih kronografa, Tudor ponovno predstavlja svoj model Black Bay Chrono u čeliku s redizajniranim kućištem i dvije mogućnosti brojčanika s kontrastnim podbrojčanicima. Prepoznatljive karakteristike modela Black Bay očuvane su u čeličnom kućištu 41 mm promjera, dok fiksni prsten od nehrđajućeg čelika s umetkom s tahimetrijskom skalom u crnom eloksiranom aluminiju, upotpunjuje istaknuti izgled ovog novog sportskog kronografa.

Ovo je fotografija novog Tudor Black Bay Chrono

Tudor Black Bay Chrono opremljen je manufakturnim kalibrom MT5813 s rezervom snage od otprilike 70 sati. Ovaj prepoznatljivi model dostupan je na čeličnoj narukvici, crnom tkanom remenu, i, u skladu s duhom ‘utrka 1970-ih’, na remenu od vintage crne kože.

Black Bay Fifty-Eight 18k

Tudor predstavlja novu hrabru verziju svog popularnog modela, Black Bay Fifty-Eight, koji je izrađen iz jednog komada 18-karatnog žutog zlata i ima otvoreno kućište. Matirano 18-karatno žuto zlato modela Black Bay Fifty-Eight 18K naglašava se elegantnom kombinacijom brojčanika i prstena, koji su u bogatom zlatnozelenom tonu s mat zlatnim detaljima.

Ovo je fotografija novog Tudor Black Bay Fifty-Eight 18k

Ista paleta boja nalazi se na tkanom i kožnom remenu koji dolaze s ovim modelom. Manufakturni kalibar MT5400, koji pokreće Black Bay Fifty-Eight 18K, prikazuje funkcije sata, minute i sekunde, i pohranjuje 70-satnu rezervu snage.

Black Bay Fifty-Eight 925
Predstavljena je još jedna verzija popularnog Black Bay Fifty-Eight modela izrađena u 925 srebru nudeći otvoreno kućište. Idealan je za tanka zapešća i ljubitelje vintage stila. Svojstva legure, u kojoj je izrađen ovaj novi model, takva su da nošenje sata ne utječe na izgled kućišta Black Bay Fifty-Eight 925.

Ovo je fotografija Black Bay Fifty-Eight 925

Također, kućište je naglašeno svojim brojčanikom, koji je taupe boje, i odgovarajućim umetkom prstena. Ista paleta boja nalazi se na tkanom i kožnom remenu koji dolaze s ovim modelom. Manufakturni kalibar MT5400, koji pokreće Black Bay Fifty-Eight 925, prikazuje funkcije sata, minute i sekunde, i pohranjuje 70-satnu rezervu snage.

Black Bay 32/36/41
Dizajnirani za muškarce i žene, modeli Black Bay 32, 36 i 41 zadržavaju estetiku linije Black Bay, posebno karakteristične kutne kazaljke ‘pahulje’, kao i pouzdanost i dugogodišnju povezanost s ronilačkim satovima Tudor.

ovo je fotografija novog Black Bay 32/36/41

Ovim modelima predstavljen je satinirani srebrni brojčanik s efektom sunčevih zraka, s oznakama za sate i kazaljkama od švicarskog fosforescentnog materijala Super-LumiNova®. Ova nijansa nudi izvanredan kontrast i bistroću, dok luminiscentne oznake za sate pomažu osigurati čitljivost u svim uvjetima.

1926
Linijom 1926, Tudor odaje počast svojoj ranoj povijesti nizom mehaničkih satova koji su bezvremenski i elegantni. Klasični ženski i muški sat, Tudor 1926 dolazi u četiri veličine sa širokim izborom brojčanika.

Ovo je fotografija novi Tudor sat 1926

Tudor je predstavio novi brojčanik, sada u bijeloj boji, i smeđi kožni remen obložen gumom za dodatnu udobnost i poboljšanu izdržljivost.

Istražite nove Tudor modele u butiku Mamić 1970, u Ulici Frane Petrića 7 u centru Zagreba.

Fotografije Tudor

 

 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above