Navis Marine ekskluzivno događanje ‘Waves of Summer’3 min

Navis Marine usidrio luksuz, eleganciju, inovativne tehnologije i lifestyle

Marina kultnog splitskog hotela Le Méridien Lav u Podstrani bila je epicentar vrhunskog luksuza, elegancije, inovativnih tehnologija i neodoljivog lifestylea koji u fokus stavlja hedonističke užitke, istraživanje i slobodu koju pružaju putovanja morskim pučinama.

navis marine

Ekskluzivno događanje ‘Waves of Summer’ očaralo je sve ljubitelje mora i plovidbe, kako entuzijaste pa tako i profesionalce, ali i sve ljubitelje luksuza uopće, a u ulozi domaćina našla se tvrtka Navis Marine.

Tvrtka Navis Marine jedna je od najistaknutijih domaćih tvrtki specijaliziranih za prodaju, posredovanje i savjetovanje u brodarskoj industriji koja u svom bogatom portfelju nudi impresivnu selekciju novih i rabljenih brodova kvalitetnih i renomiranih proizvođača.

navis marine navis marine

Jedan od proizvođača, čiji je Navis Marine ovlašteni zastupnik, je i talijanska grupacija Azimut Yachts, brend čije je ime u svijetu nautike postalo simbolom za izvrsnost, minucioznu izradu, nautičke inovacije i vrhunski luksuz koji pomiče granice iskustava morskih plovidbi. Više od pola stoljeća tradicije dokaz je nepokolebljive predanosti i strasti, a zahvaljujući tome Azimut Yachts se prometnuo u lidera u izradi plovila, jahti i superjahti.

No, osim izvanrednih Azimut plovila, tvrtka Navis Marine u svom portfelju ima i brojne druge luksuzne brendove koji slove kao utjelovljenje stila i performansi, kao što su, između ostalih, i legendarni gumenjaci talijanske tvrtke Pirelli, danska high-end marka za elektroničke proizvode Bang & Olufsen te Gocycle, premium bicikli na električni pogon.

navis marine
Gordan Zadro, CEO tvrtke Navis Marine

Osim ekskluzivnih plovila, slavlje luksuza zaokružio je i Auto Benussi koji je odnedavno ušao i u nišu luksuznih automobila, a prošle je godine na Underground eventu u najekskluzivnijoj podzemnoj garaži u Zagrebu predstavio više od 30 luksuznih modela.

Na događanju ispred kultnog hotela Le Méridien Lav predstavili su četiri rijetko viđena vozila koja su oduševila posjetitelje, Maserati Granturismo, Ferrari 296 GTB, Bentley Continental i Range Rover Sport.

navis marine

Svoju priču o luksuzu ispričao je i Belodore, brend luksuzne kozmetike i jedinstvenih niche parfema koji svoje pažljivo probrane mirise smatra umjetničkim djelima, te agencija za nekretnine Regent s bogatim iskustvom u međunarodnoj prodaji te ponudom posebnih i rijetkih nekretnina na tržištu.

Svoje usluge predstavio je i OTP Leasing kao savršen partner u financiranju plovila i vozila, a svoje brendove posjetiteljima su predstavili i QUSHIN., Svijet Vina i Meštrović Artlab. Uzvanici su imali priliku uživati u vrhunskom Bastiàn Roseu, nježne ružičaste boje i voćnih aroma, kao i u bijelom i crnom vinu nagrađivane vinarije Petrač.

navis marine event
Ante Todorić, Vicenco Blagajić, Domagoj Milišić i Mario Hrvoj
Gordan Zadro, Hana Zadro, Ana Zadro, Lucija Filipović
Katarina Kraljević, Irena Kovačević i Ljubica Muse
Daniel Benussi
Ante Todorić i Silvio Roguljić

Fotografije Navis Marine / Vjeko Bilota & John Pavlish

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above