Bali katamarani su poput doma na moru2 min

Croatia Yachting se prilagođava ukusima i potrebama modernih nautičara, a Bali katamarani brodovi su koji u prvi plan stavljaju udobnost, komfor i maksimalno opuštanje

Odlučni u tome da zadrže status najmlađe flote na ovom dijelu Mediterana i ove pandemijske 2021. godine, Croatia Yachting se prilagođava ukusima i potrebama modernih nautičara. Tako je njihova čarter flota s više od 120 brodova bogatija za dva najnovija modela katamarana s bazom u marini Kaštela.

Ovo je fotografija Bali 4.6 kokpit
Bali 4.6 kokpit

Katamaran Bali 4.6 jedinstven je po tome što je jedini brod s pet kabina u svojoj kategoriji, dok je Bali 4.2. prepoznatljiv po direktnoj vezi između salona i prednjeg kokpita, koja je samo jedna od posebnosti ovih brodova.

Bali katamarani pružaju nezaboravan užitak plovidbe zahvaljujući visokoj razini udobnosti i sigurnosti

‘Dom na moru’, kako ih često nazivaju, Bali katamarani jedinstvena su plovila koja pružaju visoku razinu udobnosti, sigurnosti, ali i dodatnih prednosti kao što su veliki prozori koji omogućavaju panoramski pogled, komunikaciju između salona i prednjeg kokpita s prostorom za druženje koji uključuje stolove i mjesto za sjedenje umjesto uobičajene mreže, uz jedinstveni flybridge na kojem se također nalazi prostor za sjedenje i, sad već zaštitni znak Bali katamarana, mogućnost potpunog otvaranja salona.

Ovo je fotografija salona Bali 4.6
Bali 4.6 salon
Ovo je fotografija kabine Bali 4.6
Bali 4.6 kabina

Izgrađeni 2021., Bali 4.6 i Bali 4.2 pravi su primjer modernih brodova u kojima je maksimalno opuštanje i druženje stavljeno u prvi plan. Namijenjeni su svim nautičarima kojima je, osim prirodnih ljepota jadranske obale i samog jedrenja, bitna prostranost, udobnost i komforan prostor u kojem će stvarati nezaboravne i inspirativne trenutke.

Fotografije Croatia Yachting/Bali

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above