Krenite brže s Auto Guidance+ u Navionics aplikaciji za plovidbu2 min

Garmin, najveći i najinovativniji proizvođač nautičke elektronike na svijetu, objavio je da je tehnologija Auto Guidance+2 sada dostupna u Navionics aplikaciji za plovidbu za pametne uređaje. Kombinirajući najbolje od Garmin i Navionics automatskih tehnologija usmjeravanja, funkcija Auto Guidance+ donosi brže izračune rute s fluidnijim stazama s ciljem poboljšanja planiranja rute i pružanja jasnijeg smjera tijekom navigacije od točke do točke.

Nakon podešavanja postavki plovila i odabira određene udaljenosti od obale u aplikaciji Navionics, Auto Guidance+ koristi niz podataka s karte i navigacijskih pomagala da bi brzo izračunao predloženu rutu za lakše navođenje kroz složene plovne putove ili duž obale.

Ovo su nove Auto Guidance+ funkcije:

• Poboljšano vrijeme izračuna rute omogućuje nautičarima da brže krenu na predloženi put od točke A do točke B, pritom izbjegavajući oštra skretanja.

• Nova razmatranja visine pružaju bolje prijedloge ruta za jedrilice i velika plovila koja zahtijevaju veći razmak tijekom plovidbe kanalima, ulazima u marinu i još mnogo toga.

• Nova postavka željene udaljenosti od obale omogućuje vam da naznačite ostaje li vaše plovilo bliže ili dalje od obale duž rute. Postavke udaljenosti od obale također uključuju plitku vodu koja možda nije blizu obale.

• Neograničene međutočke omogućuju nautičarima i ribolovcima da duž svoje rute označe važne točke interesa duž ili istaknu svoja omiljena mjesta za ribolov.

Uz novu tehnologiju automatskog usmjeravanja, Navionics aplikacija za plovidbu nudi niz osnovnih alata za navigaciju i detaljan sadržaj karata za podršku aktivnostima nautičara, ribolovaca, mornara i ronilaca. Aplikacija također nudi lako vidljive pojedinosti rute – uključujući procijenjeno vrijeme dolaska, udaljenost od odredišta, smjer prema točkama puta, potrošnju goriva, ograničenja brzine i još mnogo toga. Također, aplikacija je broj jedan po morskom kartiranju1 s do 5.000 ažuriranja sadržaja karti svaki dan.

Značajka Auto Guidance+ sada je dostupna u najnovijoj verziji aplikacije Navionics Boating za pametne uređaje (18.0) s aktivnom pretplatom. Aplikacija Navionics Boating dostupna je za kompatibilne Apple i Android uređaje s godišnjim pretplatama već od 190,00 kn. Kliknite ovdje da biste saznali više o naprednim funkcijama i sadržaju koje uključuje aplikacija.

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above