Predstavljen Mercedes-Maybach EQS SUV2 min

S Mercedes-Maybach EQS 680 SUV legendarna marka predstavlja prvi potpuno električni serijski model. Temelji se na tehnologiji SUV-a EQS iz Mercedes-EQ-a i kombinira je s ekskluzivnošću Maybacha – u skladu s maksimom Karla Maybacha: ‘Ono što je dobro mora biti i lijepo’.

Posebna vanjština s uspravnom Mercedesovom zvijezdom na poklopcu motora i upečatljivom crnom prednjom pločom, koja nosi specifičnu Maybachovu rešetku hladnjaka u doba elektromobilnosti, osigurava nepogrešiv izgled. Zahvaljujući izuzetnim materijalima, savršenoj izradi i ekskluzivnim detaljima, prostrana unutrašnjost nudi holističko iskustvo udobnosti s učahurenim učinkom.

Svojom dosljednom interpretacijom sofisticiranog luksuza, Mercedes-Maybach EQS SUV postavlja nove standarde u potpuno električnom vrhunskom segmentu luksuznih SUV vozila.

Dizajn interijera također dosljedno slijedi Maybachov moto ‘Ono što je dobro mora biti i lijepo’. Vrhunac za suvozače je standardni MBUX Hyperscreen s ‘nultim slojem’ i animacijama pri pokretanju specifičnim za Mercedes‑Maybach na sva tri zaslona. Cjelokupni vizualni izgled posebno je dizajniran za Mercedes-Maybach EQS SUV u elegantnoj tamno plavoj boji. Brojne ekskluzivne značajke uključuju animirani prikaz instrumentne ploče u ‘MAYBACH’ načinu rada.

U stražnjem dijelu SUV-a Mercedes-Maybach EQS, kombinacija izuzetnih materijala, savršene izrade i ekskluzivnih detalja stvara samostalnu atmosferu ugode za sva osjetila – takozvani efekt učahurenja. Kao i prednja sjedala, standardna Executive sjedala opremljena su ventilacijom, funkcijom masaže i grijanjem vrata i ramena.

Putnici na stražnjim sjedalima imaju isti opsežni raspon infotainmenta i udobnosti s dva 11,6-inčna zaslona na naslonima prednjih sjedala. Uz standardni MBUX High-End Rear Seat Entertainment, sadržaj se može dijeliti brzo i jednostavno na različitim zaslonima. Također je moguće odabrati i mijenjati navigacijska odredišta sa stražnjih sjedala. Standardna oprema uključuje i stražnji tablet MBUX koji se može koristiti i izvan vozila te MBUX Interior Assist.

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV ima snagu od 484 kW (658 KS) i standardan 4MATIC pogon na sve kotače, a prema preliminarnim podacima domet izmosi do 600 kilometara.

Fotografije Mercedes

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above