Avangardni DS automobili u Hrvatskoj3 min
00:00:30
00:00:30

Francuski brend DS Automobiles vođen je duhom avangarde i ima za cilj utjeloviti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila, a obraća se kupcima koji traže osobni izričaj hedonizma

Znanje i umjeće DS Automobiles

DS Automobiles je automobilski brend premium klase, osnovan 2014. godine, koji utjelovljuje znanje i umijeće francuskog luksuza. Ovaj know-how je rezultat stručnosti i vještina naslijeđenih od obrtnika koji su iz generacije u generaciju težili ka izvrsnosti. Što se tiče luksuza, on je nedvojbeno područje izričaja brenda, poput svjetskih poznatih imena francuske industrije luksuza.

Francuski dodir donosi tu umjetnost življenja koju DS čini jedinstvenim u načinu na koji odbacuje konvencionalno u potrazi za užitkom u životu. Brend DS potvrđuje svoju baštinu i kroz profinjene materijale izrađene od strane vrhunskih majstora. Bilo da se radi o obradi kože, izrade satova ili nakita, DS Automobiles je snažno povezan s francuskim luksuznim znanjem i umijećem.

Povijest brenda DS Automobiles

Poveznica brenda s luksuznim sektorom ne odražava se samo u znanju i iskustvu naslijeđenom od nekoliko generacija vrhunskih obrtnika već i u iskustvu sličnom onom u svijetu luksuza. U Parizu je 1955. rođen pravi uzor elegancije, stručnosti i prestiža. Model DS je ubrzo postao ikona, a danas je legenda.

Novo vozilo, kreirano 1970. iz projekta DS Sport i akvizicije s markom Maserati, utjelovljuje duh brenda DS Automobiles svojim futurističkim linijama, V6 motorom i profinjenim završnim obradama. Model SM je postao simbol progresivne tehnologije kao i njegov suvremenik, zrakoplov Concorde. Ove dvije automobilske ikone predstavljaju nasljeđe brenda DS Automobiles. Oni utjelovljuju temeljne vrijednosti brenda: avangardu, izvrsnost, inovaciju i tehnologiju. U tom istom duhu kreiran je brend DS Automobiles.

Koja je paleta modela DS Automobiles u Hrvatskoj?

Kada kupci u potrazi za osobnim izričajem izaberu vozilo iz game DS Automobiles, to nije samo zbog njegovog izvanrednog stila ili iznimne profinjenosti već i zbog toga što kroz tehnologiju imaju pristup savršenoj ravnoteži između dinamičnosti i udobnosti. Vozila DS Automobiles posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardni stil.

Ona su avangardnog dizajna, luksuzna i iznimno udobna. DS Automobiles na svojim modelima spaja prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost. Naglasak je stavljen na karizmatičan dizajn, ručno izvezene detalje, obradu metala, vrhunsku kožu, ugrađeno drago kamenje kao i vrhunsku tehnologiju.

Gama se sastoji od modela DS 3 Crossback, DS 4, DS 7 Crossback i DS 9. Svaka tkanina, metal ili materijal koji odabiru DS majstori zadovoljava najzahtjevnije standarde vrhunske kvalitete. Svaki potez u izradi precizan je rad koji zahtjeva rijetko i izuzetno znanje i umijeće vrhunskih majstora.

Udobnost premium klase DS automobila

Više od svega, DS Automobiles poziva svoje kupce na putovanje u ‘prvoj klasi’ gdje se susreću dinamičnost, profinjenost i udobnost bez kompromisa. ‘Umijeće putovanja’ za brend DS Automobiles sjedinjenje je s izvrsnošću kroz nenadmašan osjećaj u vožnji koji nude DS vozila. Kvaliteta je postignuće, a ne zahtjev.

Od najboljih materijala do najnaprednije tehnologije, DS Automobiles se oslanja na svoje nasljeđe i svoj vizionarski inženjering u razvoju prestižnih vozila. U srcu stručnosti brenda DS Automobiles je znanje i umijeće. Od svog nastanka, DS Automobiles je transformirao električnu energiju u performanse, adrenalin i ljepotu.

Bilo da se radi o 100 % električnim ili plug-in hibridnim vozilima, mobilnost E-Tense nudi vrhunski užitak u vožnji: bez vibracija, iznimno ubrzanje uz maksimalnu učinkovitost zahvaljujući regenerativnoj energiji i neograničenom pristupu gradskim središtima.

Uz performanse kao naslijeđe, električni modeli neupitno otvaraju nove horizonte. Kao dvostruki prvak u Formuli E (2019. i 2020.), brend je elektrificirao cijelu gamu i tako zauzeo vodeći položaj u području električne mobilnosti. Pod oznakom E-Tense sada nudi 100 % električna i plug-in hibridna vozila snage do 360 KS te s pogonom na sva četiri kotača.

Što je DS STORE?

Arhitektonski koncept DS STORE omogućuje neposrednu i jasnu identifikaciju svijeta brenda DS Automobiles, jedinog brenda rođenog u Parizu koja nosi vrijednosti izvrsnosti te znanja i umijeća francuskog luksuza. Koncept DS STORE kupcima pruža ekskluzivno iskustvo i ugođaj kupnje kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila. DS STORE nalazi se u Zagrebu, na adresi Kovinska 22.

Fotografije & video DS Automobiles

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above