BMW Serije 4 Gran Coupé: Sportska elegancija2 min

Prepoznatljivi BMW-ov užitak u vožnji i oštriji dizajn spojen s modernom funkcionalnošću: novi BMW Serije 4 Gran Coupé spreman je nadograđivati uspjeh svog prethodnika

S originalnim BMW-om Serije 4 Gran Coupé koji je postigao značajan uspjeh, druga generacija modela sada se dodaje najnovijoj ponudi Serije 4. Novi coupé s četvera vrata plijeni maštu svojom osjetno poboljšanom dinamikom vožnje, oštrijim dizajnom koji slijedi novi dizajnerski jezik marke BMW, profinjenim premium osjećajem u unutrašnjosti i nizom inovacija u područjima rada i povezivanja.

Ovo je fotografija BMW Serije 4 Gran Coupe

Uz užitak u vožnji i sportsku eleganciju po kojoj je BMW poznat, moderna funkcionalnost je središnja za ovaj gran coupé koncept za premium srednji segment. Odvažne linije i površine s trodimenzionalnom strukturom definirajući su elementi izražajnog prednjeg dijela novog člana Serije 4.

Precizne linije, vrata s prozorima bez okvira i kvakama u ravnini karoserije te snažnim ramenima oblikuju elegantnu sportsku siluetu, dok linija krova kulminira naglašenim spojlerom na vratima prtljažnika. Unutar novog BMW-a Serije 4 Gran Coupé, visoka središnja konzola i tečna površinska struktura koja se proteže od ploče s instrumentima do panela vrata povećavaju osjećaj udobnosti na prednjim sjedalima.

ovo je fotografija unutrašnjosti BMW Serije 4 Gran Coupe

Udoban pristup stražnjem odjeljku, pet sjedala pune veličine, velika vrata prtljažnika i prilagodljivi prtljažni prostor osiguravaju da novi BMW Serije 4 Gran Coupé zadržava svoje vještine specifične za model u svakodnevnoj vožnji i na dužim putovanjima. Najsuvremeniji motori s četiri i šest cilindara i 48V blaga hibridna tehnologija daju jasan poticaj za dinamiku i učinkovitost.

Novi Gran Coupé naglašava svoje zorno poboljšane sportske karakteristike – osobito s modelom visokih performansi koji se nalazi na vrhu ponude – BMW M440i xDrive Gran Coupé. BMW M440i xDrive Gran Coupé pokreće šestocilindarski redni benzinski motor snage 374 KS, a ostatak ponude čine motori snage od 184 do 245 konjskih snaga.

Fotografije BMW

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above