TEAM Italia: Most budućnosti2 min

TEAM Italia trenutno je fokusirana na proučavanje i primjenjivost proširene stvarnosti koja bi u skoroj budućnosti mogla biti implementirana i integrirana u njihov I-Bridge®

TEAM Italia, vodeći talijanski proizvođač integriranih mostova za jahte i superjahte više od 20 godina, s gotovo 700 vrhunskih projekata mostova iza sebe, pristupa novim međunarodnim tržištima s fokusom, u prvoj fazi, na Tursku i Sjevernu Europu, prije nego što pristupi drugim jednako strateškim tržištima.

team italia virtualni most ibridge

Tvrtka, trenutno fokusirana na proučavanje i primjenjivost proširene stvarnosti, koju očekuje da bi mogla olakšati implementaciju autonomne vožnje, već eksperimentira s ovom tehnologijom u suradnji s partnerskim tvrtkama s kojima radi već godinama, a u skoroj budućnosti ova tehnologija bi mogla biti implementirana i integrirana u njihov I-Bridge®.

‘U TEAM Italia već neko vrijeme govorimo o virtualnom mostu’, kazao je Massimo Minnella, CEO & osnivač TEAM Italia, ‘pa već radimo na 3D tehnologijama koje, integrirane s sustavima na brodu, omogućuju njihovo potpuno i učinkovito upravljanje zahvaljujući njihovoj virtualizaciji’.

team italia most na jahti custom line 140

Virtualni most nije, kako bi ime moglo izdati, virtualni most, već most smješten u drugom području od onoga na koje smo trenutno navikli. Na taj način, vlasnici i njihovi gosti imali bi cijelo područje na gornjoj palubi (na privilegiranoj poziciji) za potpuno uživanje u iskustvu plovidbe i neprekinutom pogledu na more. Sve to, uvijek poštujući izbore samog vlasnika, njegovog arhitekta, njegovog kapetana i, prije svega, pravila Registra klase.

Stoga više ne smještajući područje zapovijedanja broda na gornje palube, dizajneri će imati veliko područje na raspolaganju za vlasnika i njegove goste. TEAM Italia će biti u mogućnosti podržati potpunu prilagodbu kontrolne ploče, provodeći i funkcionalnu i ergonomsku integraciju.

Fotografije TEAM Italia 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above