Yachting & Lifestyle Magazine on the Adriatic

Gastronomija

Restaurant 360 Dubrovnik terasa Gastronomija

Restoran 360: Večera pod zvijezdama u Dubrovniku

Restoran 360 Dubrovnik s jednom Michelinovom zvijezdicom ima najljepšu terasu na svijetu i chefa koji koristi hranu kao univerzalno razumljiv jezik na kojem se slavi, …

Gastronomija

Vodič Yachtsa: Restorani na Jadranu za nautičare

  Na Jadranu je obilje uvala u kojima su izvrsni restorani, a dostupnost restorana s Michelinovom zvijezdicom za nautičare čini gastro-lutanje našom obalom i otocima …

Slovenska chefica Ana Roš Gastronomija

Ana Roš: Priča o velikim snovima u dolini Soče

Hiša Franko je avangardna, hrana je isključivo od lokalnih namirnica malih proizvođača, mikrosezonska, vrlo jedinstvena u okusima i kreativnoj formi slaganja jela. Jednostavno senzacionalna. Zbog …

Restoran ZOI Pogled Na Rivu 01 Gastronomija

Restoran ZOI: Mjesto gdje se isprepliću povijest, strast i hrana

Restoran ZOI je smješten na rivi na južnom zidu Dioklecijanove palače, kod lokacije nekadašnjih Carevih odaja što ovom mjestu daje posebnu povijesnu energiju za uživanje …

Vina Baraka Glavna Slika 00 Gastronomija

Vina Baraka: Nova tradicija u jedinstvenom srimenskom terroiru

Vlasnik butik-vinarije Filip Baraka cijeli je život proveo u jahtingu, no velika strast prema eksperimentiranju i ljubav prema vinu odveli su ga iz kućne radinosti …

Gault&Millau 2020 Gastronomija

Gault&Millau Croatia: Novo izdanje vodiča i prestižne nagrade

U Esplanade Zagreb Hotelu je održana gala večera povodom predstavljanja trećeg izdanja prestižnog gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia. Ovaj je događaj na jednom mjestu okupio impresivan …

Scroll to Top Skip to content