Besprijekorna usluga hotela Regent Porto Montenegro4 min

Spektakularan kompleks na fantastičnoj lokaciji uz more Hotel Regent Porto Montenegro privlači nenametljivim luksuzom, bezvremenskim dizajnom interijera i profinjenim ugođajem. Besprijekorna usluga zaštitni je znak i ovog Regent hotela, a od dodatnih usluga posebno se ističe Regent Spa

Kao idealna mediteranska destinacija, obala Crne Gore nudi uživanje u blagoj jadranskoj klimi s mnogo sunca, nedirnutoj prirodi, prekrasnim krajolicima i luksuznim hotelima. Regent Porto Montenegro, renomirani hotel kategorije pet zvjezdica u srcu nautičkog naselja na obali Kotorskog zaljeva uz marinu za megajahte Porto Montenegro s 400 vezova luksuzna je adresa idealna za odmor tijekom cijele godine.

Na samo dva sata plovidbe od Dubrovnika s jahtom kao što je novi Azimut 78 Fly (uz brzinu krstarenja od 21 čvor), 45 minuta leta ili oko osam sati vožnje iz bilo kog dijela regije, ovaj diskretni div luksuznog turizma neće razočarati ni najprobirljivije putnike koji tragaju za klasičnom ljepotom vrhunskog hotelijerstva.

Ova uspješna hotelijerska priča je kreirana fuzijom najboljih elemenata ovog podneblja: arhitekture koja slavi venecijansko nasljeđe Boke Kotorske i diskretnog nautičkog dizajna po uzoru na slavnu prošlost bokeškog pomorstva. Ovi detalji upućuju i na sadašnjost i budućnost Porto Montenegra kao glamurozne marine za mega jahte, kozmopolitskog duha Boke Kotorske i srdačnog crnogorskog gostoprimstva. Elementi lokalne kulture sadržani su u usluzi po mjeri gosta filozofije lanca Regent Hotels & Resorts i principa ‘kreiranja jedinstvenih i posebnih doživljaja’.

Sve smještajne jedinice osmišljene su tako da se stekne doživljaj boravka na luksuznoj jahti – u čast lokaciji hotela u srcu marine Porto Montenegro. Većina ih nudi pogled prema moru i marini, dok se iz ostalih može vidjeti zelenilo okolnih planina. Kao jedini hotel s pet zvjezdica u tom području, hotel ima impresivni Regent Spa koji njeguje holistički pristup u tretmanu pomlađivanja, pružajući wellness usluge koje datiraju iz antičkih tradicija, ali i one koje uključuju modernu opremu namijenjenu njegovanju tijela i duše u pravcu mira i spokoja.

Spa centar sadrži četiri posebne sobe za tretmane, sobu za odmor i opuštanje, saunu, specijalne tuš-kabine – tzv. experience shower, parnu kupelj i hamam (tursku kupelj), teretanu, unutrašnji jacuzzi sa specijalnim mlazevima i voćni bar. Na prvom katu se nalazi 20-metarski bazen s pogledom na marinu koji je direktno povezan s Regent Spa kompleksom nudeći pogodnosti ekskluzivne intime. Tijekom ove zime Signature Regent Spa u ponudi ima ponešto za svakoga: od masaža i salonskih tretmana, joge i meditacije, pa sve do zdravih delikatesa.

Osoblje Regent Spa obučeno je za raznovrsne tretmane i uvijek je na usluzi gostima kako bi se uz njih opustili ili odmorili. Ponuda uključuje pakete kao što su Luxury Yoga, Rejuvenation, Weight Loss i Spa Workshop. Luxury Yoga Retreat osmišljen je posebno za one koji žele osvježiti duh, pomladiti tijelo i riješiti se stresa modernog života. Nudi oazu mira i pomlađivanja kroz jogu, meditaciju i vježbe osvještavanja duha i tijela.

Gosti koji izaberu Luxury Yoga Retreat dane počinju jogom i nastavljaju se nizom luksuznih tretmana poslijepodne, od masaže i refleksologije do tretmana lica. Gosti će uživati u posebno osmišljenom jelovniku, kao i planu vježbanja koji posebno za njih dizajniraju kvalificirani instruktor joge i šef kuhinje Regent Porto Montenegro.

Regent Spa centar

Paket Rejuvenation nudi niz tretmana za goste koji najviše vole da se drugi brinu o njima, među njima i masažu Regent Signature, nezaboravnu kombinaciju nekoliko tipova masaže s raznih strana svijeta. Ta vrhunska masaža spaja tradicionalne metode liječenja i refleksologiju i jamči smanjenje napetosti, popravljanje cirkulacije i brojne beneficije imunosnog sustava, a konačni je korak raskošni tretman lica proizvodima Sundari.

Regent Porto Montenegro

Za goste koji žele učvrstiti svoje tijelo i izgledati fantastično idealan je sedmodnevni program Weight Loss – savršen početak novog, zdravijeg stila života. Personalizirani plan prehrane tijekom boravka potiče goste da se upoznaju s osnovama nutricionizma i počnu uživati u svježoj i zdravoj hrani pripremljenoj baš za njihovo tijelo. Onima koji žele naučiti nešto novo Regent Spa nudi i radionice vezane uz ljepotu i terapijsku masažu.

Regent Spa je prava oaza za odmor, opuštanje, pomlađivanje tijela i duha u kojem tijelo tretiraju filozofskim pristupom.

Fotografije Hotel Regent Porto Montenegro

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above