Hotel Regent Porto Montenegro4 min

Drugačiji užitak na istoj obali

Regent Porto Montenegro, prvi hotel s pet zvjezdica u Tivtu, spektakularan je kompleks na fantastičnoj lokaciji uz more. Besprijekorna usluga zaštitni je znak i ovog Regent hotela, a od dodatnih usluga posebno se ističe Regent Spa

Hotel Regent Porto Montenegro najnoviji je član luksuznog lanca Regent Hotela, a svoja je vrata otvorio prvim gostima 1. kolovoza. Smjestio se na obali Kotorskog zaljeva uz marinu za megajahte Porto Montenegro s 400 vezova. Ovaj deluxe hotel s 51 sobom i 35 apartmana petokatno je zdanje inspirirano renesansno-venecijanskim stilom. Sve smještajne jedinice osmišljene su tako da se stekne doživljaj boravka na luksuznom brodu – u čast lokaciji hotela u srcu marine Porto Montenegro. Većina ih nudi pogled prema moru i marini, dok se iz ostalih može vidjeti zelenilo okolnih planina. Kao jedini hotel s pet zvjezdica u tom području, hotel ima impresivni Regent Spa koji njeguje holistički pristup u tretmanu pomlađivanja, pružajući wellness usluge koje datiraju iz antičkih tradicija, ali i one koje uključuju modernu opremu namijenjenu njegovanju tijela i duše u pravcu mira i spokoja. Spa centar sadrži četiri posebne sobe za tretmane, sobu za odmor i opuštanje, saunu, specijalne tuš-kabine – tzv. experience shower, parnu kupelj i hamam (tursku kupelj), teretanu, unutrašnji jacuzzi sa specijalnim mlazevima i voćni bar. Na prvom katu se nalazi 20-metarski bazen s pogledom na marinu koji je direktno povezan s Regent Spa kompleksom nudeći pogodnosti ekskluzivne intime. Tijekom ove zime Signature Regent Spa u ponudi ima ponešto za svakoga: od masaža i salonskih tretmana, joge i meditacije, pa sve do zdravih delikatesa.

Regent Spa centar
Regent Spa centar

Osoblje Regent Spa obučeno je za raznovrsne tretmane i uvijek je na usluzi gostima kako bi se uz njih opustili ili odmorili. Ponuda uključuje pakete kao što su Luxury Yoga, Rejuvenation, Weight Loss i Spa Workshop. Luxury Yoga Retreat osmišljen je posebno za one koji žele osvježiti duh, pomladiti tijelo i riješiti se stresa modernog života. Nudi oazu mira i pomlađivanja kroz jogu, meditaciju i vježbe osvještavanja duha i tijela. Gosti koji izaberu Luxury Yoga Retreat dane počinju jogom i nastavljaju se nizom luksuznih tretmana poslijepodne, od masaže i refleksologije do tretmana lica. Gosti će uživati u posebno osmišljenom jelovniku, kao i planu vježbanja koji posebno za njih dizajniraju kvalificirani instruktor joge i šef kuhinje Regent Porto Montenegro. Paket Rejuvenation nudi niz tretmana za goste koji najviše vole da se drugi brinu o njima, među njima i masažu Regent Signature, nezaboravnu kombinaciju nekoliko tipova masaže s raznih strana svijeta. Ta vrhunska masaža spaja tradicionalne metode liječenja i refleksologiju i jamči smanjenje napetosti, popravljanje cirkulacije i brojne beneficije imunosnog sustava, a konačni je korak raskošni tretman lica proizvodima Sundari. Za goste koji žele učvrstiti svoje tijelo i izgledati fantastično idealan je sedmodnevni program Weight Loss – savršen početak novog, zdravijeg stila života. Personalizirani plan prehrane tijekom boravka potiče goste da se upoznaju s osnovama nutricionizma i počnu uživati u svježoj i zdravoj hrani pripremljenoj baš za njihovo tijelo. Onima koji žele naučiti nešto novo Regent Spa nudi i radionice vezane uz ljepotu i terapijsku masažu. Regent Spa je prava oaza za odmor, opuštanje, pomlađivanje tijela i duha u kojem tijelo tretiraju filozofskim pristupom.

Esencijalna ulja Regent Spa
Esencijalna ulja Regent Spa

Generalni menadžer hotela Michael Posch smatra da će Regent Porto Montenegro sa svojim fascinantnim smještajnim jedinicama i besprijekornom uslugom, uz ljepotu ovog područja, snažno utjecati na cijelu regiju. ‘Regent Hotel & Residences je kao brend svjetski poznat po luksuzu, uslugama i eleganciji i predvodi čitav ugostiteljski segment. Odluka da se hotel otvori u Crnoj Gori je svakako bila dalekosežna jer je ova mala – velika zemlja već otvorila novo poglavlje svoje turističke ponude i postaje nezaobilazno odredište na mapi luksuznih turističkih destinacija. Vjerujem da će Regent Hotels & Resort kao grupa i Regent Porto Montenegro kao individualni posjed uvesti standarde vrhunske usluge i postaviti novo mjerilo u hotelskoj industriji u Crnoj Gori. Ponosni smo što je Regent Hotels & Resorts svoj prvi od svih sljedećih hotela otvorio upravo ovdje. Prva sezona je bila uzbudljiva uz otvaranje hotela i izgradnju baze svojih klijenata. Naši gosti dolaze sa svih meridijana,  ali kada je riječ o našim glavnim tržištima, zapažamo najveće brojke iz Velike Britanije, zapadne i sjeverne Europe, SAD-a i iz Rusije. Budući da smo dio marine Porto Montenegra, naši su gosti i vlasnici jahti, njihove obitelji i prijatelji, kao i prijatelji sadašnjih vlasnika apartmana u okviru Porto Montenegra. Osim Regenta Porto Montenegro, kao savršenog izbora za godišnji odmor, hotel je opremljen i odličnim dvoranama za sastanke i vjenčanja. Naša klijentela je prepoznala tu priliku i već smo se pokazali kao hotel koji treba izabrati kao mjesto nezaboravnih vjenčanja, VIP događaja i privatnih zabava. Hotel nudi i portfolio maštovitih spa paketa za svačiji ukus, od klasičnih spa tretmana pa do šestodnevnog programa detoksikacije, a tu su i individualni paketi koji se oblikuju prema potrebama klijenata. Naši spa tretmani, joga, meditacija i spa kuhinja čine ovaj centar istinskom oazom za njegovanje i pomlađivanje, što je i filozofija Regent Spa. A oni koji posebno vole sportske aktivnosti u prirodi, mogu nas posjetiti od studenog do kraja veljače te kombinirati naše spa pakete s različitim ‘outdoor lifestyle’ aktivnostima’, kazao je Posch.

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above