Garmin proširuje seriju xHD3 novim magnetron radarima2 min
00:00:59
00:00:59

Novi Garmin xHD3 magnetronski radari u kupoli nude vrhunske funkcije za maksimalnu jasnoću, točnost i svijest

Garmin je najavio dodavanje dvaju magnetronskih radara u kupoli u liniju GMR xHD3/HD3. Ovi novi radari pružaju slike visoke rezolucije i najnoviju tehnologiju platforme kako bi nautičarima, jedriličarima i ribičima pružili dodatni mir na vodi.

Sada dostupno u modelu od 18″ ili 24″, xHD3 serija radara u kupoli dodaje nove vrhunske funkcije za maksimalnu jasnoću i svijest na vodi:

  • Uprosječivanje snimki – prvi za Garmin magnetron radar u kupoli – pomaže filtrirati morske smetnje, pružajući jasniji prikaz
  • Veličina mete optimizira oblike objekta na zaslonu na svim razmjerima udaljenosti putem proširenja impulsa i kutne obrade
  • Točni tragovi odjeka- prikazuje povijesni “trag” brodova na vodi, uklanjajući relativni utjecaj kretanja kako bi se pomoglo brzom identificiranju pokretnih ciljeva i potencijalnih prijetnji sudara
  • Brzina rotacije do 60 okretaja u minuti za poboljšanje stope ponovnog crtanja za brže ažuriranje ciljeva na višenamjenskom zaslonu (MFD).

Bez obzira na doba dana ili vremenske prilike, pomorci mogu putovati s povjerenjem zahvaljujući dvostrukom rasponu zaslona serije xHD3. Omogućuje da jedna radarska antena pruži slike podijeljenog zaslona, jednu sliku pored druge na kompatibilnom ploteru, s neovisnim postavkama za bliski i veliki domet. Radarsko preklapanje također se može dodati preko prikaza karte za potvrdu lokacije objekta na oba zaslona.

Za ribiče, serija xHD3 uključuje poboljšano automatsko otkrivanje ptica i unaprijed postavljenu funkciju načina rada za ptice kako bi se lakše lociralo jato ptica na površini vode, što je često pokazatelj gdje bi riba mogla biti. S tihim i pouzdanim radom, ljubitelji ribolova mogu loviti vodenom površinom uz manje ometanja svojih ciljeva.

Namjenski izrađena za manja plovila i jedrilice, robusna xHD3 serija nudi brzinu rotacije do 60 okretaja u minuti kako bi se poboljšala stopa ponovnog iscrtavanja za brže ažuriranje ciljeva i jasniju sliku. Nautičari mogu vidjeti više svoje okoline kako bi dobili jasnu kvalitetnu sliku visoke razlučivosti s rasponom detekcije do 48 nautičkih milja. xHD3 radari također uključuju poboljšano automatsko pojačanje, koje automatski prilagođava razine na optimalne postavke za luke, blizu obale i u otvorenim vodama.

Fotografija & video Garmin

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above