Garmin predstavlja ECHOMAP Ultra 2 seriju2 min
00:01:40
00:01:40

Novi ploteri opremljeni vrhunskim sonarom i kartama, bežičnim umrežavanjem i više

ECHOMAP Ultra 2 nova je serija plotera dizajnirana s naprednim funkcijama za ribolovce na rijekama, jezerima i moru. Serija je opremljena 10-inčnim ili 12-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, čitljivim na suncu s pomoćnim tipkama, UHD sonarom za skeniranje, podrškom za Garmin Navionics+ i Garmin Navionics Vision+ mapiranje s uključenom jednogodišnjom pretplatom za dnevna ažuriranja, mogućnost bežičnog umrežavanja i još puno toga.

Kombinacijom snage i funkcionalnosti serija ECHOMAP Ultra 2 zadovoljit će zahtjeve današnjih ribolovaca s uzbudljivim novim funkcijama poput:

  • Bežično umrežavanje: Podijelite podatke sonara1, međutočke i rute s drugim ECHOMAP Ultra 2 ili ECHOMAP UHD2 ploterom na plovilu, smanjujući potrebu za bušenjem dodatnih rupa u plovilu, a istovremeno održavajući prostor na palubi slobodnim od dodatnih kabela.
  • Preciznost položaja: višepojasna GPS tehnologija s brzim ažuriranjem od 10 Hz ne samo da pruža poboljšanu točnost položaja, što je jako korisno posebno u područjima ispod mostova, uz litice ili u uvalama prekrivenim drvećem.
  • Snimanje zaslona: pomoću aplikacije ActiveCaptain® snimite ono što je na zaslonu plotera, uključujući ulov ribe viđen na LiveScope sonaru (ako je instaliran) za dijeljenje putem tekstnih poruka ili društvenih medija.
  • Jednostavnost korištenja: Uz modernizirani operativni sustav s ažuriranom grafikom, izbornicima i novom početnom stranicom, ribolovci će cijeniti koliko je serija Ultra 2 intuitivna i jednostavna za uporabu.

Za gotovo fotografske slike riba i struktura, ploteri Ultra 2 serije dostupni su u paketu s GT56UHD sondom koja omogućuje Garmin CHIRP tradicionalni sonar, Ultra High-Definition ClearVü i SideVü prikaz skeniranja onoga što je ispod i sa strane čamca. Nova serija također podržava kompletan asortiman Garmin nagrađivanih LiveScope sonara za skeniranje uživo.

Dostupna u dvije veličine, ECHOMAP Ultra 2 102sv sa zaslonom od 10 inča i ECHOMAP Ultra 2 122sv sa zaslonom od 12 inča, nova serija nudi neusporedivu pokrivenost kartografijom i detalje za obalne i unutarnje vode s podrškom za dodatni Garmin Navionics+. Uz uključenu godišnju pretplatu za dnevna ažuriranja, Garmin Navionics+ također nudi sjenčanje raspona dubine i Auto Guidance+2 za veće brzine izračuna rute predloženih staza.

Ribolovci također mogu nadograditi na vrhunsko kartiranje Garmin Navionics Vision+, koje nudi reljefno sjenčanje visoke rezolucije i više. Za trenutnu izradu personaliziranih karata za ribolov, serija također uključuje ugrađeni softver za mapiranje Quickdraw Contours za isporuku HD karata s konturama od 0,5 m na bilo kojoj površini vode.

Kada se bežično integriraju s Garmin Force trolling motorom, ribolovci mogu stvoriti rute, točke i tragove koje trolling motor prati za vrijeme ribolova. Sa zaslona plotera također mogu kontrolirati brzinu, provjeriti trajanje baterije i više.

ECHOMAP Ultra 2 uređaji za iscrtavanje dolaze s nosačem za brzo otpuštanje za brzu i jednostavnu mobilnost, a prodaju se sa ili bez GT56UHD-TM sonde. Preporučene maloprodajne cijene u rasponu od 2 249,99 € do 3 569,99 €.

Fotografije & video Garmin

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above