Popularni Garmin nautički proizvodi sada dostupni u crnoj boji2 min

Nautičari sada mogu odabrati crnu ili bijelu boju na odabranim nautičkim proizvodima

Garmin, najinovativniji i najpriznatiji proizvođač nautičke elektronike na svijetu, najavio je novu opciju crne boje za tri popularna nautička proizvoda. GMR Fantom radari s otvorenim nizom, MSC satelitski kompas i Fusion NRX300 žičani daljinski upravljač sada dolaze u crnoj boji – što nautičarima, ribolovcima i kruzerima omogućuje usklađivanje bojom na plovilu.

Crna ili bijela – izbor je vaš za sljedeće Garmin proizvode:

GMR Fantom radarske antene

Koristeći prepoznatljivu Garmin tehnologiju MotionScope za otkrivanje i isticanje pokretnih ciljeva različitim bojama, GMR Fantom radarske antene pomažu korisnicima identificirati druga plovila, pronaći jata ptica i pratiti vremensku prognozu. Dostupni s dometom od 4 ili 6 stopa, ovi poluprovodnički radari daju najbolje Garmin kombinirane performanse otkrivanja ciljeva kratkog i dugog dometa zahvaljujući usrednjavanju skeniranja do skeniranja i poboljšanom MARPA-u s automatskim prikupljanjem podataka. Ozbiljnim nautičarima i ribolovcima pružaju poboljšanu preciznost mete i bolju vidljivost onoga što je pred njima kako bi poboljšali njihovu svijest o situaciji na vodi.

MSC 10 satelitski kompas

Pružajući poboljšanu točnost položaja putem višepojasnog GPS-a (L1/L5), satelitski kompas MSC 10 omogućuje kapetanima da točno znaju kamo su krenuli u svim uvjetima. Jednostavan za instalaciju, ovaj senzor smjera temeljen na GPS-u može se pohvaliti potpuno integriranim položajem i referencom smjera za točnije informacije, čak i na nemirnom moru, prilikom oštrih zavoja ili potpunog mirovanja. A budući da koristi satelitske signale, na kompas ne utječu magnetske smetnje.

Fusion NRX300 crni žičani daljinski upravljač

Uživajte u zvuku s gotovo bilo kojeg mjesta na brodu uz Fusion NRX300 crni žičani daljinski upravljač. Jednostavan za instalaciju i korištenje, NRX300 može kontrolirati do četiri audio zone na ploči s lokaliziranom kontrolom glasnoće i globalnim odabirom izvora, omogućujući korisnicima da prilagode svoje iskustvo audio zabave. Izgrađen je na filozofiji dizajna Fusion True-Marine, testiran na otpornost na slanu maglu, temperaturu, vibracije i UV zračenje. Kada je spojen na NMEA 2000 mrežu, daljinski može prikazati podatke iz kompatibilne pomorske elektronike, uključujući podatke o vjetru, dubini, brzini, poziciji smjera i više.

Garmin također nudi više nautičkih proizvoda u crnoj boji, uključujući GMR Fantom Dome radare, GPS 24xd i GXM 54.

 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above