Beach klubovi na Jadranu: Najbolja mjesta za ispijanje koktela na suncu3 min
00:00:59
00:00:59

Ljetni hedonizam na Jadranu najbolje ćete doživjeti u otočnim restoranima i barovima, uz privlačan spoj ležerne atmosfere, osvježavajućih koktela i gastronomskih doživljaja

St. Pietro

Otočić Supetar, smješten između Dubrovnika i Cavtata, mjesto je na kojem se nalazi restoran St. Pietro, s jedinstvenim pogledom na dubrovačke zidine.

restoran St. Pietro, Dubrovnik

Svi hedonisti koji traže vrhunsku gastronomiju i uslugu, u ovoj oazi mira pronaći će mjesto za sebe koje podiže standard lokalne ugostiteljske ponude na potpuno novu razinu.

Čisto more i uređen okoliš sa stazicama dovest će vas do kabane iz koje u potpunoj privatnosti možete promatrati najljepši zalazak sunca.

Gosti mogu uživati u posebnom meniju chefa Angela Arsovskog, koji je iskustvo stjecao diljem Europe u restoranima s Michelinovim zvjezdicama.

U kreaciji menija chef je pažljivo kombinirao namirnice iz restoranskog otočnog vrta sa svježom ribom, koja se priprema na drvu masline, česvine i loze, što gastronomski doživljaj čini posebnim.

Doplovite do ove oaze mira, posjetite zidine crkvice svetog Petra iz 13. stoljeća i prepustite se čaroliji otoka.

Bowa Restaurant

Restoran Bowa ove godine pršti novitetima, a to su Tuna & Oyster show, Bowa Marine program, te mogućnost privatizacije Bowe za večeru.

Beach bar i restoran Bowa, Šipan

Tuna & Oyster Show osmišljen je da zadovolji nepce vrhunskim lokalnim namirnicama, te nudi meni u četiri slijeda s divlje ulovljenom jadranskom plavoperajnom tunom, uz Oyster Show koji nudi poznate malostonske kamenice iz vlastitih farmi, poslužene rashlađene s limunom i soli iz najstarije solane u Europi koja se nalazi u Stonu.

Zahvaljujući vlastitoj floti Colnago brodova, Bowa Marine pruža najfinija morska iskustva, uz obilazak predivnih Elafitskih otoka, gdje ćete uživati u zadivljujućim pogledima, skrivenim uvalama i čarobnim špiljama, uz transfere iz cijele regije i Crne Gore.

Velika novost za nautičare je i mogućnost privatne večere, a profesionalni DJ može biti organiziran kako bi upotpunio vaš događaj savršenom atmosferom.

Laganini Hvar

Hvar je pravi biser Jadrana, poznat po dinamičnoj atmosferi i slikovitim krajolicima, a među njegovim skrivenim blagom je otočić Sveti Klement na Paklenim otocima, mirno utočište u kojem se nalazi ekskluzivni restoran i bar Laganini Hvar.

Beach bar Laganini Hvar

Mjesto je to gdje i valovi šapuću priče o opuštanju i vrhunskoj gastronomiji, čineći ga nezaobilaznom destinacijom za nautičare.

U Lounge baru gosti mogu uživati uz koktele pripremljene od strane vrhunskih miksologa, sunčati se u elegantnim kabanama ili zaroniti u osvježavajuće Jadransko more.

Uz relaksirajuće ritmove house glazbe, koju ‘vrti’ rezidentni DJ, atmosfera postaje opojna mješavina luksuza i udobnosti.

Pod vodstvom chefa Matka Bukovca, restoran Laganini Hvar podiže gastronomsko iskustvo na višu razinu, donoseći kulinarska remek-djela na vaš stol.

Od svježe ulovljene jadranske tune do drugih lokalnih i morskih specijaliteta, svako jelo svjedoči o bogatoj dalmatinskoj kulinarskoj tradiciji.

Svakako najavite svoj dolazak i doživite vrhunac dalmatinskoga gostoprimstva.

Fotografije St. Pietro, Bowa, Laganini

Video Laganini

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above