Uskoro počinje Booking Manager Summit3 min

Jedinstvena edukativna konferencija u svijetu namijenjena profesionalcima yacht charter industrije održat će se od 8. do 10. studenoga 2023. u Zagrebu, u prostorijama Hilton Garden Inna

Booking Manager Summit je jedinstvena poslovna konferencija na svijetu specijalizirana za nautičke profesionalce. Događaj je to na kojem će se okupiti više od 200 najistaknutijih charter profesionalaca iz cijeloga svijeta, s ciljem implementacije najnovijih poslovnih trendova, koje će im predstaviti grupa od 30 visoko renomiranih stručnjaka na tri pozornice.

Booking Manager Summit sudionici

Petu godinu za redom, svjetska yacht charter zajednica prisustvovati će Booking Manager Summitu, od 8. do 10. studenog 2023., gdje će imati priliku učiti, dijeliti dosadašnja iskustva te susresti se sa poslovnim partnerima tijekom sva tri dana konferencije.

Fokus Summita je unapređenje međusobne poslovne suradnje, kao i otvorena rasprava o svim bitnim pitanjima unutar industrije. Ovaj jedinstveni svjetski događaj podržavaju najveće tvrtke, ali i drugi povezani dionici u industriji poput OTP banke, European Insurance & Services (EIS), ACI Marina, Bavaria YachtBaua te istaknute hrvatske institucije poput Hrvatske Gospodarske Komore.

Booking Manager Summit
Summit je do sada okupio preko 500 sudionika iz više od 30 zemalja koji su svojim iskustvima i stručnošću značajno doprinijeli panel raspravama

Booking Manager Summit panel

Niz interaktivnih predavanja i radionica imaju za cilj razumijevanje postojećih i nadolazećih trendova na tržištu na inovativan i uzbudljiv način. Međunarodni govornici održati će predavanja u više tematskih cjelina, od prodaje i marketinga do poslovne organizacije i financija.

Pridružite se liderima industrije kao što su: SunSail & Moorings, Athenian Yachts, Bavaria Yachts, NCP Charter, FYLY Yachting, EIS Insurance, ACI marine te mnogi drugi i aktivno sudjelujte u budućnosti yacht charter industrije

Kroz kreativne radionice i prezentacije, profesionalni govornici dijeliti će vlastita iskustva i znanja sa publikom. S obzirom na 30 međunarodnih govornika koji drže predavanja, zasigurno niti jedna relevantna tema neće biti zapostavljena. Svi sudionici Summita imati će jedinstvenu priliku izraziti svoje mišljenje tijekom panel rasprava koja se bave rješavanjem ključnih pitanja industrije.

Booking Manager Summit panel rasprave Booking Manager Summit panel rasprave

Razmjena ideja između charter tvrtki i njihovih partnera značajno doprinosi pronalasku obostrano korisnih rješenja sa svrhom stvaranja dodanih vrijednosti za korisnike njihovih usluga. Agencije za najam plovila svjetskog glasa poput Zizooa, Barbera Yachtinga, Instant sailing i Tubbera, uvijek su spremne iskoristiti ovu priliku kako bi tijekom Summita izravno razgovarali sa svojim partnerima o novim načinima povećanja učinkovitosti, kroz smanjivanje troškova za klijente, prilikom svake nove rezervacije.

Svi sudionici, koji dolaze na događaj u prostorije Hilton Garden Inna, kao i oni drugi, koji će virtualno prisustvovati konferenciji, bit će uključeni u sve raspoložive aktivnosti, osim možda večernjeg plesa.

Svaki uspješan dan Summita okrunjen je gala večerom za pamćenje, zabavom na kojoj će sudionici moći proslaviti još jedan uspješan dan ostvarivanja nove suradnje i usvajanja novih ideja koje će moći aktivno koristiti za unapređenje poslovanja.

Fotografije & video Booking Manager

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above