Život s morem

by Yachts Croatia

Marvie Hotel & Health

Marvie Hotel & Health ima dvije jedinstvene prednosti – spektakularnu lokaciju i vrhunsku medicinsku ekspertizu

Harmonija i balans integrirani su u svaki dio ponude suvremeno dizajniranog hotela Marvie, idealnog mjesta za odmor i relaksaciju. Smješten uz more, u širem centru Splita, Marvie je ujedno i prvi hotel na području Dalmacije specijaliziran za ‘Health & Wellness’. Raspolaže sa 74 komforne sobe te dva apartmana, predivnom krovnom terasom s vanjskim bazenom te prostranim Renevie wellnessom u sklopu kojeg su smješteni i Aqua Med – ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije, te MediDerm – dermatološka ambulanta za estetsku medicinu.

Marvie Hotel Split

Marvie hotel savršena je destinacija za odmor turistima i poslovnim gostima koji njeguju zdrav životni stil

Ponuda tretmana uključuje posljednje i najučinkovitije dermatološke usluge i neinvazivne metode za pomlađivanje kože lica i tijela te fizioterapijske metode za brži oporavak od ozljeda. Ovaj hotel savršena je destinacija za odmor turistima i poslovnim gostima koji njeguju zdrav životni stil i ne žele ga se odreći dok su na putu, kao i onima koji zdrave životne navike žele tek steći. Koncept brige o zdravlju u Marvieju pretočen je u ponudu medicinskog wellnessa što uključuje brojne tretmane za relaksaciju i terapeutske programe za zdravlje i ljepotu, a reflektira se i u ponudi restorana. Hotelski restoran Da’Mar svakodnevno prezentira mediteranske delicije te je gotovo jedini gastronomski raj s finim i kreativnim, uglavnom bezglutenskim jelima na području Splita.

Marvie Hotel Split

Pomno osmišljen gluten free ponuda i prilagođeni jelovnici za goste s posebnim prehrambenim režimima

Također, svim gostima na raspolaganju su i usluge nutricionista kako bi u potpunosti uživali u ukusnim delicijama bez obzira na režim prehrane koji provode. Zdravstveni turizam u Hrvatskoj snažno se razvija posljednjih godina i u tom kontekstu Marvie Hotel & Health ima dvije jedinstvene prednosti – spektakularnu lokaciju i vrhunsku medicinsku ekspertizu. Kombiniranje odmora i brige o zdravlju najugodniji je način za obavljanje medicinskih zahvata, a Marvie je idealno mjesto upravo za to – godišnji ili vikend-odmor nakon kojeg ćete se osjećati bolje i izgledati odlično!

Fotografije Marvie Hotel

Odmor koji premašuje sva očekivanja
More, vino i Pelješac