Aftershow u Biogradu: ‘Električna’ zabava punoga mjeseca3 min

Doznajte kako smo proveli nezaboravnu noć na našem ‘Full E-Moon After Show Partyju’, trećeg dana Biograd Boat Showa, gdje smo s dragim gostima slavili ‘elektrificiranu’ nautiku, plesali uz zvukove elektronske glazbe i uživali u izvrsnoj lokalnoj gastronomiji.

Tijekom 25. jubilarnog nautičkog sajma u Biogradu, 27. listopada održana je spektakularna VIP zabava u organizaciji magazina Yachts Croatia pod nazivom Full E-Moon After Show Party. Ova ekskluzivna zabava bila je prilika za promociju našeg najnovijeg 78. jesenskog izdanja, a bio je ovo prvi put da je naslovnicu Yachtsa krasilo električno plovilo, Tyde ICON, koje čak plovi na foilovima. Naziv ‘Full E-Moon’ odabran je kako bi se slavila budućnost nautike uz čarobnu noć punog mjeseca koja je slijedila.

Yachts Croatia Full E-Moon party

Da sve bude u ‘električnom’ tonu pobrinuo se sjajni DJ Mathew Bee, te prateća violinistica koja je na električnoj violini oduševila prisutne izvedbom najomiljenijih glazbenih hitova. Ovaj čaroban događaj odvijao se u preuređenom lounge prostoru restorana marine Kornati, gdje su gosti imali priliku uživati u posebnom jelovniku i osvježavajućim pićima dobrodošlice, pažljivo odabranim i posluženim zahvaljujući ljubaznosti marine.

Električna violina Finger food

Kako bismo začinili ovu nezaboravnu večer, nudili smo posebne koktele poput Mediterranean Gina i Cherry Highballa, pri čemu su temelji ovih napitaka bili izvrsni Gin Mare i Gentleman Jack whiskey. Cigar klub Mareva pridružio se ovom događaju s pažljivo odabranim izborom cigara za sve prisutne.

Cigare Mareva Gin Mare Kokteli na zabavi

Iznimno nam je zadovoljstvo što smo na dosad najvećem Biograd Boat Showu na ovaj način uspjeli okupiti brojne prijatelje, partnere i druge ugledne goste koji su napunili prostor restorana svojom prisutnošću. Među okupljenima bili su i gosti koji su našli svoje mjesto u najnovijem izdanju magazina pod rubrikom ‘Intervjui‘ – Domagoj Milišić (Croatia Yachting), Fred Bobek (Honda Marine) i Hari Tabak (Monachus Yachts).

Nadamo se da smo na jedinstven način obogatili najveći nautički sajam u Biogradu do sada, i ovim putem izražavamo iskrenu zahvalu organizatorima sajma na našoj plodonosnoj partnerskoj suradnji.

Fotografije Boris Kačan

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above