Prostrana crossover jahta wallywhy1002 min

Kao crossover jahta, wallywhy100 ispunjava želju modernih vlasnika za prostranošću, spajajući sve kvalitete coupéa od 60-70 stopa s prednostima volumena koje donosi koncept wallywhy

Kao i veći modeli wallywhy150 i wallywhy200, wallywhy100 uspostavlja snažnu vezu između vanjskog i unutarnjeg prostora. Za razliku od mnogih modela ove veličine koji dijele tlocrt na različite razine kako bi stvorili iluziju više prostora, Wally udvostručuje površinu na jednoj razini, od krme do pramca, što omogućava stvaranje hibridnog područja na razini glavne palube u kojem se može uživati zatvoreno ili potpuno otvoreno.

wally crossover jahta pogled iz zraka wallywhy100 krmena platforma

Druge osobine koje se ističu na novom wallyju uključuju ogromnu plažu površine 14 četvornih metara na kojoj se nalazi velika hidraulička platforma za dizanje i spuštanje tendera i vodenih igračaka do 3,6 m duljine. Glavna kabina pune širine nalazi se na krmi, a njezina privatna kupaonica ima električno regulirano staklo, što znači da može biti ili potpuno prozirna (što povećava dojam prostora) ili neprozirna, dok je u upotrebi – prvi put na modelu od 70 stopa.

Usto, širok izbor ormara i spremišta čini ovu kabinu jedinstvenom u svojoj klasi, s bočnim prozorima koji nude nesmetan pogled prema van. Tema prostranosti se nastavlja i u druge dvije gostinjske kabine, za ukupno šest osoba. VIP kabina na lijevoj strani i dvokrevetna kabina na desnoj strani imaju vlastite kupaonice i velike prozore, što omogućuje da i one budu preplavljene prirodnim svjetlom.

wallywhy100 salon wallywhy100 salon

Po uzoru na svijet wallypower, pramčani dio wallywhy100 ima višenamjenski salon koji se može transformirati u prostor za aperitiv s povišenim stolom u sredini ili u salon za sunčanje, spuštanjem stola. Ovo prilagodivo područje je višenamjenski životni prostor za goste kako na sidru, tako i u plovidbi.

Novi Wally se odlučio za pouzdanu i provjerenu konfiguraciju motora; dva D13 Volvo IPS koji mu daju brzinu krstarenja od 24 čvora i najveću brzinu višu od 27 čvorova u nadograđenim specifikacijama IPS1350. Zahvaljujući sustavu s joystickom i nizu vrhunskih Volvo Penta tehnologija, wallywhy100 nudi jednostavno i glatko iskustvo navigacije, zbog čega je idealan za vlasnike koji vole sami upravljati jahtom.

Fotografije Wally

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above