Više od salona

by Yachts Croatia

BMW Tomić City Store

Tomić & Co., generalni zastupnik BMW-a za Republiku Hrvatsku, otvorio je jedinstveni prodajno-izložbeni prostor u centru Zagreba te je podcrtala svoju prisutnost na hrvatskom tržištu

BMW Tomić City Store smješten je u najužem gradskom središtu, u zgradi Novinarskog doma, s pogledom na muzej Mimaru i Savsku ulicu u centru Zagreba. Taj jedinstveni prodajno-izložbeni prostor, u kojem je započelo poslovanje tvrtke Tomić & Co. u Hrvatskoj, priznanje je viziji koju je Franjo Tomić imao prije gotovo 25 godina, ali i pokazatelj usmjerenosti prema uspješnoj budućnosti. S prvim salonom na Rooseveltovu trgu 1993. godine, Tomić & Co. je postavio kamen temeljac za uspješnu suradnju s BMW Grupom dobivši prvo zastupstvo svjetskog automobilskog proizvođača u samostalnoj Hrvatskoj. Poslovna upornost, pamet i odlučnost, te ljubav prema svojoj domovini održale su poslovanje tvrtke u tada iznimno teškim uvjetima, o čemu je na otvaranju salona posvjedočio i Danijel Tomić u svom obraćanju prisutnim novinarima. Danas Tomić & Co. s novim BMW Tomić City Storeom dokazuje puno povjerenje središnjice BMW-a, koja je odlučila podržati otvaranje atraktivnog prostora kakav u Europi još imaju samo Bruxelles i Rim. ‘Ponosni smo što je BMW na kartu europskih prijestolnica odlučio uvrstiti upravo Zagreb.

BMW Tomić Store

Jedna od najljepših zagrebačkih građevina dobila je sadržaj kojim se naš glavni grad svrstava među vodeće gradove u Europi

Mogućnost otvaranja takvog prostora u središtu grada, dokaz je i potvrda važnosti uspjeha hrvatskog tržišta za BMW Groupu. Svim našim sadašnjim i budućim klijentima pružit ćemo, u suradnji s BMW-om, dodatne usluge kako bismo im što bolje približili filozofiju marke i poznato zadovoljstvo u vožnji koje automobil BMW pruža’, kazao je gospodin Franjo Tomić, predsjednik Uprave Tomić & Co. Ovaj prostor postat će mjesto gdje će se održavati razne prezentacije noviteta vezanih uz BMW Group i Tomić & Co., ali i središte inovacija u svijetu BMW-ovih automobila, koje pomiče granice uobičajenih autosalona te nudi društvene, kulturne, modne i raznolike lifestyle sadržaje. Kroz razna događanja kojima će biti domaćin, ovaj će salon biti i okupljalište onih koji vole kvalitetno, lijepo, novo i posebno. U salonu će, uz vrhunske najnovije modele automobila BMW i MINI, posjetitelji biti okruženi i umjetninama najboljih hrvatskih likovnih umjetnika, s mogućnošću kupnje njihovih radova.

BMW Tomić Store

Mjesto gdje će se vidjeti najnovije što BMW i MINI autosvijet pruža, u ugodnom ambijentu i uz najvišu uslugu

Uz razna događanja, ovaj salon ipak će biti namijenjen, prije svega, onima koje zanima svijet automobilizma, onima koji žele u miru i ugodnom okruženju dobiti sve informacije o ponudi automobila BMW i MINI, te njihovim mogućnostima i prednostima, kao i uvjetima kupnje. Svaki kupac, a s većinom će biti ugovoren poseban termin, dobit će osoban tretman djelatnika Tomić & Co., te će kroz razgovor, videoprezentaciju, pa i probnu vožnju, moći steći sve informacije vezane uz mogućnost kupnje željenog automobila. Tomić & Co. dobio je novo mjesto okupljanja i pružanja još boljih usluga i informacija za svoje sadašnje i buduće klijente, a ljubitelji automobila dobili su mjesto gdje će vidjeti najnovije što BMW i MINI autosvijet pruža, u ugodnom ambijentu i uz najvišu uslugu. Grad Zagreb, kojeg je na otvaranju predstavljao osobno gradonačelnik Milan Bandić, dobio je mjesto kakvo imaju najveći europski gradovi, mjesto koje postaje središte okupljanja onih koji vole novo, tehnološki najnaprednije, i onih koji znaju prepoznati lijepo, moderno i kvalitetno.

Novi Ford Mustang Bullitt
Arhitektura Phantom luksuza