Večera s Master somelijerom

by Yachts Croatia

Izniman event za sve vinoljupce

Hotel Regent u srijedu 19. rujna organizira elegantnu ‘Večeru s Ericom Zwiebelom’, Master somelijerom koji će goste provesti kroz odabrana vina Francuske i Italije uz pet kreacija kulinarskog tima hotela Regent. Intimna večera će biti prilika da se svi vinoljupci upoznaju s izvrsnim somelijerom, uživaju u razgovoru i izuzetnoj ‘vinskoj turi’. Gospodin Zwiebel je 2004. godine bio proglašen najboljim somelijerom Velike Britanije, a 2006. i 2008. osvojio je zavidno treće mjesto na natjecanju za najboljeg somelijera Europe.

Eric Zwiebel

Eric Zwiebel prvi put je postao sudac na prestižnom takmičenju Decanter World Wide Awards 2016, a specijalizacija su mu vina iz Alsace, Piedmonta i Švicarske

Tijekom boravka u Crnoj Gori, gospodin Zwiebel će obići podrume i vinograde kompanije ‘Plantaže’ te održati dva Master predavanja tijekom kojih će zaposlenici hotela Regent i ostalih restorana iz kompleksa Porto Montenegro imati prilike kroz praktični dio naučiti više o potrebnim vještinama današnjeg somelijera, vinskom meniju hotela Regent i francuskim vinima. Također, tim zadužen za hranu i piće hotela Regent uputit će gospodina Zwiebela u kvalitetu brojnih vinskih etiketa malih obiteljski vinarija Crne Gore. ‘Ovo je prvi u nizu posjeta stručnih osoba iz domene vrhunske svjetske enologije koje hotel Regent planira organizirati i u budućnosti. Ovakvim akcijama s velikim zadovoljstvom doprinosimo aktivnom pozicioniranju Crne Gore kao kvalitetne vinske destinacije’, kazao je Željko Knezović, menadžer za hranu i piće hotela Regent.

Fotografija Hotel Regent 

Apsolutni turistički hit
Porast beskontaktnih transakcija