Tvrtka Kristal: Staklena rješenja u interijerima i eksterijerima2 min

Kristal uspješno proizvodi brodska stakla kompleksne geometrije, koja se besprijekorno uklapaju u zadani dizajn plovila dajući im konačni izgled koji klijente ostavlja bez daha

U samom srcu Bosne i Hercegovine, u gradu Vitezu, tvrtka Kristal više od tri desetljeća vješto oblikuje i proizvodi stakla za brodove koja su istinska remek djela geometrije. Impresivna staklena rješenja usklađuju se s dizajnom plovila na nevjerojatan način, pružajući im nezaboravan izgled koji ostavlja bez daha.

Lider u staklarstvu

Kristal stakla kaljena interijer

Kristal se ističe kao sinonim za vrhunsku proizvodnju termoizolacijskog stakla, koje se može prilagoditi različitim formatima i strukturama. Počevši od jednostavnih prozora pa sve do složenih fasadnih sistema, stakla zadovoljavaju najstrože energetske i tehničke zahtjeve. U  portfelju tvrtke također su sigurnosna stakla kaljena ili laminirana, koja su postala standard u modernoj arhitekturi interijera i eksterijera.

Kreativnost na staklu

Kristal stakla kuhinja

Kristalova stakla mogu zasjati raznim bojama i uzorcima zahvaljujući postupcima emajliranja, pjeskarenja i digitalnog kolor tiska. S naprednom opremom i tehnologijom gravitacijskog savijanja, ova tvrtka s uspjehom proizvodi i brodska stakla složenih geometrijskih oblika.

Neprocjenjiv dizajn za brodove

Kristalova brodska stakla savršeno se integriraju u dizajn plovila, dajući im finalni izgled koji oduševljava. Tu su i kompletne staklene konstrukcije, uključujući ograde, tuš kabine, pregrade i klizne sisteme, svaki od njih izrađen s jednakom stručnošću i preciznošću. Kvalitetu proizvoda potvrđuje niz certifikata i prestižnih nagrada, a svakodnevna kontrola proizvoda provodi se u Kristalovim vlastitim testnim laboratorijima.

Kristal je neosporni vrhunac staklarskog umijeća, čija stakla ne samo da ispunjavaju, već nadmašuju industrijska očekivanja. S posvećenošću kvaliteti i impresivnim portfeljem proizvoda, Kristal je opcija za one koji traže staklo koje se izdvaja svojom vječnom elegancijom i besprijekornom izvedbom.

Fotografije Kristal

 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above