Tudor je stvoren za izazove

by Yachts Croatia

Nova kampanja ‘Born to Dare’

Prosinac i blagdansko razdoblje savršeno je vrijeme kada se osvrćemo na godinu iza nas, zbrajamo rezultate svog rada i postavljamo planove i ciljeve za godinu koja je pred nama. Možda je ove godine idealan trenutak da zastanemo i zapitamo se jesmo li dovoljno odvažni? Imamo li hrabrosti preuzeti rizik kako bismo ostvarili svoje snove i želje? Jesmo li stvoreni za izazove koji dolaze s novim desetljećem koje je pred nama?

Tudor, poznati švicarski brend satova, predstavio je novu kampanju pod nazivom ‘Born To Dare’ (‘Stvoren za izazove’). Ona odražava i povijest brenda, ali i ono što danas predstavlja. Govori o odvažnim avanturama pojedinaca koji su postigli izvanredna postignuća na zemlji, ledu, u zraku ili pod vodom, sa satom Tudor na zapešću. Pojedincima koji su bili spremni na izazove i na rizike kako bi ostvarili svoje ciljeve. ‘Born To Dare’ također predstavlja viziju Hansa Wilsdorfa, osnivača Tudora, koji je predstavio izdržljive satove stvorene za najizazovnije stilove života. Tudorov ‘Born To Dare’ duh podupiran je od strane prvoklasnih ambasadora, poput Lady Gage i Davida Beckhama, čija su životna postignuća rezultat odvažnog pristupa životu.

Tudor Black Bay 02

Tudor Black Bay

Kroz povijest, Tudor satovi bili su odabrani od strane najodvažnijih avanturista i iskusnih profesionalaca. Podrijetlo brenda Tudor datira iz 1926., kada je ‘The Tudor’ prvi put registriran od strane osnivača Rolexa, Hansa Wilsdorfa. Hans Wilsdorf stvorio je Montres TUDOR SA kompaniju u 1946. godini, kako bi nudili satove s kvalitetom i pouzdanošću Rolexa, po pristupačnijoj cijeni. Danas, Tudor uključuje amblemske linije poput Black Bay, Heritage, Pelagos, Glamour i 1926 i od 2015., nudi mehaničke manufakture mehanizme s puno različitih funkcija.

Tudorovo naslijeđe govori nam kako svatko od nas može ostvariti što god poželi, ako je dovoljno hrabar i slijedi ‘Born To Dare’ duh, a upravo je to najljepša želja koju možemo zaželjeti ovih blagdana. Istražite odvažnu kolekciju Tudor satova u Mamić 1970 butiku u Ulici Frane Petrića 7, u Zagrebu, te poklonite sebi ili svojim bližnjima sat koji će vas pratiti u svim vašim životnim avanturama i podsjetiti vas da uvijek budete hrabri i spremni na izazove. www.mamic.com.hr

Tudor Poklon

Kolekcija Tudor

Berba od koje se puno očekuje