Tomislav Hrala: One&Only novi je standard luksuza5 min

Prvi One&Only resort u Europi smješten je u Herceg Novom, u Bokokotorskom zaljevu, koji se smatra jednom od najljepših lokacija na svijetu. Zamišljen kao obilježje izvrsnosti nudit će nenadmašnu uslugu, spektakularan smještaj i iskustva koja gostima prenose srce destinacije, pojasnio je Tomislav Hrala, direktorom prodaje i marketinga resorta One&Only Portonovi

Kreiran isključivo za ultraluksuzno tržište, brend One&Only zamišljen je kao zaštitni znak izvrsnosti. Smješten na nekima od najljepših lokacija na svijetu, svaki resort gostima nudi prepoznatljiv stil, iskreno gostoprimstvo i energiju bez premca. Uoči otvaranja jedne takve luksuzne oaze na Jadranu, porazgovarali smo s Tomislavom Hralom, direktorom prodaje i marketinga resorta One&Only Portonovi.

Brend One&Only stvoren je ekskluzivno za ultraluksuzno tržište

Ovo je fotografija resort Portonovi
One&Only Portonovi

Kakav je profil resorta One&Only i gdje se nalaze sestrinski resorti?
One&Only Portonovi nalazi se u Herceg Novom, na ulazu u prelijepi Bokokotorski zaljev, zaklonjenu idilu na jadranskoj obali Crne Gore. Prvi One&Only resort u Europi bit će dom Chenot Espace SPA centru, vrhunskog wellness koncepta, kao i restoranu svjetske klase ‘Sabia by Giorgio Locatelli’, jednog od najboljih talijanskih kuhara s Michelinovom zvjezdicom. Smješten u ekskluzivnom naselju Portonovi, resort se nalazi pored marine za superjahte s 238 vezova. Okružen je bujnim vrtovima, plavim morem i veličanstvenim planinama. Sa svojim impresivnim dizajnom, šest bazena i privatnom, pješčanom plažom, postat će najluksuznija i najtraženija destinacija na Mediteranu.

Brend One&Only stvoren je ekskluzivno za ultraluksuzno tržište i zamišljen je kao obilježje izvrsnosti. Naši resorti se nalaze na nekim od najljepših mjesta na svijetu, nudeći prepoznatljiv stil, iskreno gostoprimstvo i energiju bez premca koju oslikavaju lokalne kulture. Naša ekskluzivna kolekcija uključuje resorte One&Only na Maldivima, Mauricijusu, u Ruandi, Dubaiju, Los Cabosu u Meksiku, Cape Townu u Južnoj Africi, Desaru, obali u Maleziji, i dolini Wolgan u modrim planinama Australije. U razvoju su dodatni resorti, uključujući One&Only na otoku Kea u Grčkoj, One&Only One Za’abeel u Dubaiju, kao i One&Only Private Homes širom svijeta.

Ovo je fotografija vile Portonovi
One&Only Portonovi

One&Only je poznat po izuzetnom stilu i nezaboravnim iskustvima koja se pružaju gostima. Što pokreće potražnju za ovakvom vrstom luksuznih iskustava?
One&Only Portonovi postavit će novi standard za ultraluksuz u regiji s nenadmašnom uslugom, spektakularnim smještajem i iskustvima koja gostima dočaravaju srce destinacije. Širom svijeta, svi naši resorti nude apsolutnu privatnost, s namjenskim prostorima za parove, obitelji ili grupe – mjesta ima za sve koji se mogu osloboditi i živjeti punim plućima.

One&Only Portonovi bit će preplavljen životom i energijom, nudeći nenadmašan glamur na novoj rivijeri, upotpunjen elegantnim dizajnom, biranim gastronomskim specijalitetima i revolucionarnim wellnessom. Naši gosti traže nova, autentična iskustva i bijeg od svakodnevice koja premašuju samo luksuz – šarm okolnih mjesta UNESCO-ove svjetske baštine, nevjerojatna priroda i bogata kultura čine One&Only Portonovi zadivljujućom destinacijom.

U središtu resorta je Chenot Espace

Ovo je fotografija One & Only Portonovi pogled iz sobe
One&Only Portonovi
Ovo je fotografija Portonovi dnevni boravak u sobi
One&Only Portonovi

Koja tržišta će biti ključna za One&Only Portonovi?
One&Only Portonovi je cjelogodišnja destinacija. Od listopada do travnja očekuje se posjet uglavnom regionalnih gostiju i gostiju iz Rusije kako bi iskusili vodeća svjetska wellness dostignuća našeg partnera Chenot Espace ili se prepustili našim gastronomskim iskustvima. U ljetnim mjesecima očekuju se gosti uglavnom iz zapadne Europe, kao i iz SAD-a, Rusije i arapskih zemalja.

Što ćete ponuditi regionalnom tržištu?
Iz regije je lako doći do našeg resorta i doživjeti njegov izuzetan luksuz. Nudeći jedinstveni spa ugođaj, vrhunske restorane i šik život na rivijeri, One&Only Portonovi bit će savršeno mjesto za odmor za regionalne goste. U središtu resorta je Chenot Espace, koji nudi medicinski orijentirane tretmane, stručno dizajnirane kako bi poboljšali vitalnost gostiju i njihovo optimalno zdravlje.

Kulinarsko iskustvo, koje predvodi izvršna kuharica Nancy Kinchela, uključuje profinjena jela, zatim se gastro-ponuda nastavlja talijanskim jelima s fokusom na Giorgia Locatellija, šefa s Michelinovom zvjezdicom u restoranu Sabia by Giorgio Locatelli, te suvremenim japanskim jelima u Tapasake klubu. Tapasake klub bit će centar zabave resorta, gdje će se gosti moći odmarati pored bazena i tijekom dana doživjeti atmosferu koja će kulminirati nastupima legendarnih DJ-eva.

Jedinstvena iskustva u Crnoj Gori

Ovo je fotografija One & Only Portonovi bar Tomislav Hrala
One&Only Portonovi

Koje ćete druge aktivnosti pružati gostima?
Osim što je nautička oaza, bogata krstarenjima i mogućnostima plovidbe kroz bistre, mirne vode zaljeva, One&Only Portonovi je okružen mjestima svjetske baštine, napuštenim tvrđavama i skrivenim plažama koje čekaju da ih se istraži. Raznolik pejzaž Crne Gore kompaktan je i lako dostupan, a gosti mogu uživati u raznim aktivnostima i nadmorskim visinama u roku od samo jednog dana.

Da bi otkrili Crnu Goru, One&Only Portonovi stvorio je jedinstvena iskustva, kako bi slavio destinaciju i pružio jedinstveni uvid u ovu čarobnu regiju. Od prirodnih pejzaža koji nadahnjuju, do izuzetnih i najsuvremenijih sportskih, wellness, umjetničkih i drugih sadržaja – One&Only Portonovi je oaza za aktivne i kreativne pothvate.

Kroz kolekciju aktivnosti, gosti mogu otkriti novu rivijeru s divljom ljepotom i bogatom poviješću, bilo da je to planinarenje slikovitim terenom, oživljavanje lokalnih kulturnih tradicija ili nautička avantura na luksuznoj jahti. Mnogo aktivnosti za goste svih starosnih grupa također će biti dostupne u samom resortu. Među njima su KidsOnly i One Tribe za djecu i tinejdžere, teniski klub s dva osvijetljena terena za ljubitelje tenisa, koji vodi Tipsarević Luxury Tennis, te fitness centar s privatnim i individualnim treninzima.

Pored toga, posebna iskustva i avanture su pripremljena za radoznale – koji su spremni otkriti više i stvoriti trajne uspomene. Prilagođeni programi wellness partnera Chenot Espace usmjereni su na dulji boravak, poput jedinstvenog i transformativnog, jednotjednog programa Advanced Detox, koji stimulira duboko pročišćavanje i detoksikaciju tijela i predstavlja glavni stup Chenotove filozofije.

Ovo je fotografija One&Only Portonovi bazen
One&Only Portonovi
Ovo je fotografija wellness centar One & Only Portonovi Tomislav Hrala
One&Only Portonovi

Kakve korake poduzimate, shodno novom normalnom, u vezi sa sigurnošću i zdravljem?
U kompaniji One&Only čvrsto se zalažemo da su zdravlje, sigurnost i dobrobit gostiju i kolega naš najveći i glavni prioritet. Oduvijek smo imali sveobuhvatan sanitarni program, u skladu sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom i lokalnim zdravstvenim službama, i nastavit ćemo se prilagođavati kako novi podaci postaju dostupni.

Naš kompletan tim je u obvezi završiti određenu obuku za COVID-19 i ponovno certificiranje zdravstvenih i sigurnosnih protokola kako bi mogao pouzdano izvršavati svoje uloge. Imenovali smo novog COVID-19 koordinatora za zdravlje, sigurnost i higijenu, odgovornog za provođenje naših poboljšanih zdravstvenih i sigurnosnih programa.

Pored besprijekornih higijenskih i sanitarnih mjera širom resorta, postoje termalne kamere i digitalni infracrveni termometri za diskretnu provjeru temperature. Također ćemo ponuditi dezinfekciju prtljage gostiju po dolasku i osigurat ćemo komplet dobrodošlice sa zaštitnim i sanitarnim proizvodima za svakog gosta koji će ih koristiti tijekom svog boravka. Razvili smo alate za poboljšanje iskustva gostiju bez dodatnih fizičkih kontakata, uvodeći nove beskontaktne i digitalne platforme za komunikaciju s našim gostima i pružajući lak pristup informacijama u resortu.

Također smo bili prvi brend koji je predstavio globalnu gestu ’Ruka na srce’ – srdačna dobrodošlica koja svakog našeg gosta pozdravlja elegantno, bez potrebe za rukovanjem. To pokazuje da služimo iz srca, osobno je, smisleno i ukorijenjeno u našem međusobnom poštovanju gostiju i kolega, dok istodobno garantira prostor i udaljenost kako za naše goste, tako i za kolege. I dalje smo u vrlo bliskom kontaktu s lokalnom vlašću kako bismo uskladili i ostvarili sve zdravstvene i sigurnosne zahtjeve.

Fotografije One & Only Portonovi

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above